Actuacions AFIC

ELS MERCATS D'ELDA ENSENYEN ALS MÉS XICOTETS A CUINAR AMB ALIMENTS SALUDABLES

En curs

Els Mercats d'Elda organitzen un cicle de tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.

Més informació

TALLER: INSTAGRAM PER A COMERÇOS

En curs

Elda, 21 d'Octubre de 2019 de 15.00h a 18.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre a usar Instagram com a eina per a oferir els seus productes i donar visibilitat al seu comerç.

Més informació

TALLER: WHATSAPP MÀRQUETING, UNA NOVA MANERA DE RELACIONAR-SE EN RETAIL

En curs

Elda, 23 de Setembre de 2019 de 15.00h a 18.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina AFIC, ofereix un taller gratuït per a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp amb l'objectiu d'exposar diferents estratègies i mostrar recursos en xarxes socials que permeten augmentar la visibilitat d'una web de comerç electrònic.

Més informació

EL MERCAT DE SAN FRANCISCO DE SALES CELEBRA VINT ANYS AMB ELDA

En curs

Els comerciants del Mercat de San Francisco de Sales celebra el seu 20 Aniversari, amb el regal de mil bosses tèrmiques.

Més informació

FOCUS PIME I EMPRENEDORIA ALTA I MIG VINALOPÓ 2019

En curs

Dijous que ve 27 de juny, se celebrarà en el municipi de Salines l'esdeveniment Focus Pime Alt i Mig Vinalopó 2019, en el qual la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, presentarà el "Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda", amb la seua participació en la taula redona: "El comerç local a un click de distància".

Més informació

TORNA EL ZOCO: MERCAT DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS

En curs

Un any més, coincidint amb la celebració de les Festes de Moros i Cristians d'Elda, la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda organitza el mercat ambulant especial de Festes, popularment conegut com "El Soc", que novament se situarà des del dijous 6 de juny al dilluns 10 de juny, al voltant de la Plaça de la Concòrdia.

Més informació

EL GASTROBÚS MEDITERRANI ARRIBA A ELDA

En curs

L'autobús Mediterrani estarà a Elda dilluns que ve 27 de maig de 2019, i se situarà en la Plaça *Castelar d'Elda, en horari de 12,00 a 20,00 h., amb l'objectiu de donar a conéixer quins aliments s'han de consumir en cada època de l'any i oferir consells sobre la reducció del desaprofitament alimentari, entre altres.

Més informació

TALLER: IDENTITAT CORPORATIVA, T'IDENTIFIQUEN? ET RECONEIXEN? ET RECORDEN? ET BUSQUEN? ET VOLEN? ET DESITGEN?

En curs

Elda, 17 de Juny de 2019 de 15.00h a 17.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre a tindre una identitat sòlida, correctament implantada i representativa de la seua activitat.

Més informació

TALLER: FOTOGRAFIA AMB MÒBIL PER A VENDRE EN XARXES SOCIALS

En curs

Elda, 3 de Juny de 2019 de 15.00h a 18.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina *AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre a utilitzar el mòbil com a suport a les accions de màrqueting del teu negoci.

Més informació

TALLER: SET RECEPTES PER A UNA COMUNICACIÓ EMOCIONANT I EMOCIONAL EN INTERNET

En curs

Elda, 29 i 30 d'Abril de 2019 de 15.00h a 17.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre mètodes de com comunicar-te en internet.

Més informació

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball