Actuacions AFIC

A PARTIR DEL 1 DE JULIO DE 2018 ES PROHIBIX L'ENTREGA GRATUÏTA ALS CONSUMIDORS DE LES BOSSES DE PLÀSTIC

En curs

A partir de l'1 de juliol de 2018 es prohibix l'entrega gratuïta als consumidors de bosses de plàstic en els punts de venda de béns o productes, a excepció de les bosses de plàstic molt lleugeres i de les bosses de plàstic amb grossària igual o superior a 50 microns amb un percentatge igual o major al 70% de plàstic reciclatge.

Més informació

AJUDES DEL PROGRAMA TICCÁMARAS
En curs

La Cambra de Comerç, Indústria, Servicis i Navegació d'Alacant posa a disposició de les empreses de la província la Convocatòria Pública d'Ajudes del programa TICCámaras, el principal objectiu de la qual és contribuir a la millora de la competitivitat d'autònoms i PIMES, per mitjà de la incorporació de noves tecnologies.

Més informació

PLA D'OCUPACIÓ JUVENIL PICE

En curs

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les Cambres de Comerç, cofinançat pel Fons Social Europeu, forma part del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, una iniciativa del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social en coherència amb l'Estratègia d'Emprendimiento i Ocupació Jove.

Més informació

AJUDES A LA CONTRACTACIÓ I A L'EMPRENDIMIENTO DEL PROGRAMA PICE PER A L'OCUPACIÓ JUVENIL

En curs

Ajudes del programa de formació dirigit a persones treballadores, prioritàriament ocupades, per a l'adquisició i millora de competències en l'àmbit de la transformació i de l'economia digital.

Més informació

MERCACOLES 2018

En curs

Els Mercats d'Elda s'obrin entre abril i maig als xiquets de 3r Primària en el MERCACOLES per a conéixer els seus productes frescos, instal·lacions i el consum responsable.

Més informació

M'AGRADA EL MEU MERCAT

En curs

Mercasa coordina a Espanya la campanya internacional de suport als Mercats Municipals en què la Regidoria de Comerç i Consum d'Elda i AFIC s'han adherit per a fomentar els mercats municipals de la ciutat.

Més informació

AJUDES DESTINADES A LA PROMOCIÓ DE L'ECONOMIA SOSTENIBLE EN LA COMUNITAT VALENCIANA 2018
En curs

La concessió de subvencions destinades a contribuir a la promoció de l'economia sostenible en la Comunitat Valenciana, a través del finançament d'actuacions de foment i difusió de la cultura i pràctiques de les empreses socials i de l'Economia del Bé Comú (EBC)

Més informació

WINECANTING ELDA 2018

En curs

Disfruta de los vinos de Alicante DOP en Winecanting Elda 2018

Més informació

CANVI DE DATA MERCAT DE GOYA 7 I 8 D'ABRIL

En curs

A causa de l'ajornament del Mercat De goya programat per als dies 24 i 25 de març degut a inclemències climatològiques, s'ha previst nova celebració de l'esdeveniment les jornades del 7 i 8 de abril.

Més informació

MERCAT GOYESCO D'ELDA

En curs

Del dissabte 24 al diumenge 25 de març de 2018, el Centre Històric d'Elda es convertirà en un Mercat Goyesco.

 

Més informació

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball