Actuacions AFIC

FIRA DE LA INMACULADA D'ELDA 2018

En curs

Elda celebra la Fira de la Inmaculada 2018 amb un complet programa d'activitats.

Més informació

FIRELDA. 6ª EDICIÓ DE LA FIRA DEL COMERÇ D'ELDA

En curs

Plaça Castelar d'Elda. Dissabte 17 i diumenge 18 de novembre.
Consulta ací les activitats, horaris i expositors que participaran en la 6ª edició de FIRELDA

Més informació

EL MERCAT CENTRAL D'ELDA ACULL L'EXPOSICIÓ DE CREU ROJA SOBRE OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

En curs

La presentació s'exhibeix en el vestíbul del Mercat Central d'Elda i mostra els objectius dins del repte proposat per l'ONU en 2015

Més informació

HALLOWEEN PARTY EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA

En curs

Divendres que ve 26 d'octubre de 17,30 a 19,30 de la vesprada Halloween en el Mercat Central d'Elda, amb contacontes, personatges, caramels i moltes sorpreses.

La Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda, a través de la seua oficina AFIC i l'Associació de Comerciants del Mercat Central, celebren divendres que ve 26 d'octubre en el Mercat Central d'Elda Halloween, un esdeveniment pensat perquè els més xicotets puguen passar una vesprada terroríficament divertida.

Més informació

ELS MERCATS D'ELDA SE SUMEN A LA CAMPANYA PER A LA REDUCCIÓ DE L'ÚS DE BOSSES DE PLÀSTIC

En curs

Els Mercats d'Elda regalaran 6.000 bosses reutilitzables per a la compra, a través d'una nova campanya promocional, que tindrà com a objectiu implicar consumidors i comerciants en la implantació de bones pràctiques conduents a la reducció del consum de bosses de plàstic d'un sol ús.

Més informació

ELDA ORGANITZA LA II EDICIÓ TALLERS DE CONSUM RESPONSABLE PER A ESCOLARS

En curs

L'OMIC d'Elda impartirà tallers divulgatius en els centres escolars d'Elda, amb l'objectiu de fomentar el consum responsable i sostenible.

Més informació

ELS MERCATS MUNICIPALS D'ELDA S'EQUIPEN AMB DESFIBRIL·LADORS D'ÚLTIMA GENERACIÓ.

En curs

Els treballadors del Mercat Central i San Francisco han rebut un curs per a poder atendre emergències sanitàries amb els nous aparells.

Més informació

S'INICIA UN ESTUDI TÈCNIC COMERCIAL PER A L'EIX DE L'AVINGUDA ALFONS XIII DE ELDA I EL SEU ENTORN

En curs

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha resolt una subvenció al 82,81% del cost de l'actuació, i la participació activa de les Associacions de Comerciants de la ciutat i especialment de l'Associació de Comerciants Elda Sud (ACES) , ha iniciat la realització d'un Estudi Tècnic Comercial de l'eix Alfons XIII, a fi de determinar el conjunt d'actuacions més adequades a desenrotllar per a aconseguir dinamitzar l'activitat econòmica de l'avinguda i el seu entorn.

Més informació

TALLER: PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS EN EL XICOTET COMERÇ

En curs

Elda, 20 de Setembre de 2018 de 15.00h a 17.00h. La Cambra de Comerç oferix un taller gratuït per al xicotet comerciant en matèria de la nova llei de protecció de dades.

 

Més informació

TORNEN ELS TALLERS DE CUINA PER ALS MÉS MENUTS ALS MERCATS D'ELDA

En curs

Els mesos de juny i juliol els Mercats d'Elda han preparen una nova edició de Cuina de Mercat Jr., amb l'organització de tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys, en esta ocasió tematitzats en cuina internacional.

Més informació

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball