ELS MERCATS D'ELDA SE SUMEN A LA CAMPANYA PER A LA REDUCCIÓ DE L'ÚS DE BOSSES DE PLÀSTIC

Imatge de l'actuació

En curs

Els Mercats d'Elda regalaran 6.000 bosses reutilitzables per a la compra, a través d'una nova campanya promocional, que tindrà com a objectiu implicar consumidors i comerciants en la implantació de bones pràctiques conduents a la reducció del consum de bosses de plàstic d'un sol ús.

Amb motiu de l'entrada en vigor, des del 1 de juliol de 2018, de la normativa estatal que prohibeix el lliurament gratuït de bosses de plàstic als consumidors en els punts de venda de béns o productes, la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), amb la col·laboració les Associacions de Comerciants del Mercat Central i el Mercat de San Francisc de Sales, ha dissenyat una nova actuació promocional, amb l'objectiu implicar consumidors i comerciants en la implantació de bones pràctiques conduents a la reducció del consum de bosses de plàstic d'un sol ús.

Per a això, els comerciants dels mercats municipals d'Elda, regalaran als seus clients 6000 bosses reutilitzables per a la compra, perquè les usen quantes vegades vols, amb la finalitat d'ajudar a protegir el planeta.

La meta de la campanya, en aquest sentit, serà que les persones consumidores isquen sempre de compres “amb la bossa en la butxaca”, afavorint un consum més ecològic i més responsable.

D'aquesta manera des del divendres 19 d'octubre i fins a fi d'existència totes les persones que acudisquen als mercats municipals d'Elda a realitzar les seues compres, podran recollir en els llocs de venda, gratuïtament, una borsa reutilitzable.

Paral·lelament, les borses reutilitzables elaboradores per a la promoció, també es podran recollir en els accessos principals del Mercat Central i Mercat de San Francisc, únicament contestant a un xicotet qüestionari, a través del qual la Regidoria de Comerç, desitja conéixer els hàbits dels consumidors, quant al consum i ús de les bosses que se'ls entreguen en els comerços d'Elda, així com sobre la seua predisposició a utilitzar bosses reutilitzables.

 

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball