CAMPANYA SANT VALENTÍ MERCAT CENTRAL D'ELDA

Imatge de l'actuació

En curs

El Mercat Central d'Elda, sorteja entre tots els seus clients 2 estades romàntiques per a dos persones totalment gratis.

Davall l'eslògan "LO MÉS NATURAL ARRIBA AL COR!" la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la seua oficina AFIC, i l'Associació de Comerciants del Mercat Central, inician una nova promoció comercial, en esta ocasió, amb motiu del DIA DE SANT VALENTÍ.

A través d'esta actuació, els comerciants adherits a la campanya, sortejaran entre los clients que realitzen compres en els seus llocs de venda, 2 estancias per a dos persones en un hotel de 4 estreles a Benidorm.

Amb esta inciativa publicitaria, el Centre perseguix els objectius, d'incidir en la qualitat dels seus productes frescos i naturals, reforçant su oferta entre els consumidors del Mercat i nous públics, que en esta ocasió, estan invitats a descobrir les possibilitats culinàries que los artículos de la Plaça d'Abastiments ofrecen para preparar una excel·lent mesa el Dia dels Enamorats.

El sorteig es realitzarà el divendres 16 de febrero a les 18,00 h. en el propi Mercat.

 

------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball