EL MERCAT CENTRAL D'ELDA ACULL L'EXPOSICIÓ DE CREU ROJA SOBRE OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Imatge de l'actuació

En curs

La presentació s'exhibeix en el vestíbul del Mercat Central d'Elda i mostra els objectius dins del repte proposat per l'ONU en 2015

Vicente Deltell, regidor de Desenvolupament Local, ha presentat al costat de Pepe Díaz, representant de Creu Roja, una exposició amb 17 objectius de desenvolupament sostenible que està exposada en el vestíbul del Mercat Central, en l'entrada del carrer Jaime Balmes, fins a finals de la setmana pròxima.

L'ONU, en 2015, va aprovar l'Agenda 2030, sobre el Desenvolupament Sostenible, una iniciativa perquè els països i les seues societats emprenguen un nou camí amb el qual millorar la vida de tots, sense deixar a ningú arrere. L'agenda compta amb 17 objectius de desenvolupament sostenible, que inclouen des de l'eliminació de la pobresa fins al combat al canvi climàtic, l'educació, la igualtat de la dona, la defensa del medi ambient o el disseny de les nostres ciutats.

“És un repte ambiciós que esperem que es complisca” ha comentat Deltell.

En aquest projecte estan implicats governs, ciutadania i empreses. “A Elda estem fent una campanya de sensibilització en el tema mediambiental”, ha destacat Díaz.

Respecte al tema mediambiental s'està realitzant un projecte en el col·legi Antonio Machado al costat de la Regidoria de Medi Ambient, “buscant una ciutat sostenible”, ha afirmat Pepe Díaz, “els ciutadans hem de conscienciar-nos i col·laborar”.

Font www.elda.es

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball