"CUINA DE MERCAT JR". ELS MÉS MENUTS CUINEN EN ELS MERCATS D'ELDA

Imatge de l'actuació

En curs

Els Mercats d'Elda han preparat tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.

 

Els Mercats d'Elda han preparat tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.

Els Mercats d'Elda han preparat tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys. La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Agència municipal per al Foment de la Innovació comercial (AFIC) , amb la col·laboració de les Associacions de Comerciants del Mercat Central i del Mercat de San Francisco, donada la bona acceptació de l'activitat en 2016, ha programat una nova edició de "Cuina de Mercat Júnior"; una activitat gratuïta dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys, que es desenrotlla amb els objectius de posar en valor la rica oferta en alimentació fresca que oferixen els Mercats d'Elda, ensenyant als més xicotets a elaborar receptes completes divertides i saludables amb els productes naturals.

Per mitjà de l'activitat la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda desitja acostar els mercats d'Elda a tots els públics, mostrant els avantatges i qualitats de realitzar una compra completa, natural i econòmica, a través de cursos de cuina gratuïts en què, en cada jornada, els més menuts podran elaborar menús saludables amb productes adquirits en les pròpies dependències del Mercat Central i el Mercat de San Francisco.

Al finalitzar cada taller les xiquetes i xiquets participants, a més de poder portar a casa els plats cuinats durant l'activitat, rebran un quadern amb les fitxes de les receptes elaborades i un davantal personalitzat amb la imatge de l'activitat que podran emportar-se a casa com a record.

  • Mercat Central, Dissabte 7 y Dissabte 14 de octubre  en horari de 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.
  • Mercat de San Francisco, Dissabte 21 y Dissabte 28 de octubre de 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.

INSCRIPSIONS:

Els interessats a participar, podran inscriure's GRATUÏTAMENT en talleresdecocina@covisal.com  o cridant al 966 315 106. 

*Per al bon exercici de l'activitat, el nombre de places per taller estarà limitat, amb la qual cosa la inscripció prèvia serà imprescindible.

-------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball