CUINA DE MERCAT JÚNIOR

Imatge de l'actuació

En curs

Els Mercats d'Elda ensenyen als més xicotets a cuinar amb aliments saludables en una nova edició de "Cocina de Mercat Jr". Amb l'organització de tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.

La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de la Agencia municipal para el Fomento de la Innovación comercial (AFIC), con la colaboración de las Asociaciones de Comerciantes del Mercado Central y del Mercado de San Francisco. Se ha programado una nueva edición de "Cocina de Mercado Junior"; una actividad gratuita dirigida a niños y niñas de entre 7 y 12 años, que se desarrolla con los objetivos de poner en valor la rica oferta en alimentación fresca que ofrecen los Mercados de Elda, enseñando a los más pequeños a elaborar recetas completas, divertidas y saludables con productos naturales disponibles en el comercio de proximidad.

Al finalitzar cada taller les xiquetes i xiquets participants, a més de poder portar a casa els plats cuinats durant l'activitat, rebran un quadern amb les fitxes de les receptes elaborades i un davantal personalitzat amb la imatge de l'activitat que podran emportar-se a casa com a record.

DATES DE CELEBRACIÓ:

  • Mercat de San Francisco, Dissabtes 10, 17 i 24 de març, amb la celebració de dos tallers per jornada, en horari de 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.
  • Mercat Central, Dissabte 29 de març i Dissabtes 7 i 14 d'abril, amb la celebració de dos tallers per jornada, en horari 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.

INSCRIPCIONS:

Els interessats a participar, podran inscriure's GRATUÏTAMENT en talleresdecocina@covisal.com o cridant al 966 315 106.

(*) Per al bon exercici de l'activitat, el nombre de places per taller estarà limitat, amb la qual cosa la inscripció prèvia serà imprescindible.

--------------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball