FIRELDA. 7A EDICIÓ DE LA FIRA DEL COMERÇ D'ELDA

Imatge de l'actuació

En curs

El 19 i 20 d'octubre el comerç d'Elda eixirà al carrer en la 7a Edició de Fira del Comerç d'Elda “FIRELDA”.

Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la *AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) s'ha programat, juntament amb el col·lectiu d'Associacions de Comerciants d'Elda, la celebració de la  7a Edició de la FIRA DEL COMERÇ D'ELDA: “*FIRELDA”.

L'esdeveniment, que té com a objectiu principal promocionar els comerços i serveis de la  localitat, amb la finalitat d'afavorir la venda dels seus béns i serveis, a través de l'impuls del seu coneixement i difusió entre consumidors locals i visitants, s'ha previst en aquesta ocasió per al cap de setmana del  19 i 20 d'octubre, a l'entorn de la Plaça *Castelar d'Elda.

Recollint els suggeriments d'expositors i associacions de comerciants *FIRELDA enguany passarà a celebrar-se el mes d'octubre, en lloc d'el mes de novembre, com en les anteriors edicions del certamen; dates prèvies al canvi horari d'hivern, que permetran gaudir *FIRELDA amb una hora més de llum solar.

En aquesta ocasió *FIRELDA comptarà amb 60 punts de venda, que integraran a representants de tots els sectors comercials de la localitat: podrem trobar exposicions de roba i complements, calçat, decoració, llar, *muelbles, electrodomèstics, joguets, regals, alimentació i restauració.

A més *FIRELDA comptarà amb una contínua animació per a tots els públics, amb actuacions en la “petxina de la Plaça *Castelar”: exhibicions de dansa, *dj´s, i música en directe.

Així mateix, seran molts els expositors que durant el transcurs de la Fira, realitzaran demostracions, promocions, sortejos i activitats... que posaran en valor els seus establiments, dinamitzant al seu torn el recinte firal en tot el seu recorregut.

El recinte firal també comptarà amb la presència de diferents *ONGs de la ciutat, Creu Roja i un punt permanent d'informació i atenció al públic de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda.

Horaris:

*FIRELDA obrirà les seues portes el públic el dissabte 19 d'octubre des de les 11,00 fins a les 22 hores  i el diumenge 20 d'octubre des de les 11,00 fins a les 21 h, tots dos dies de manera ininterrompuda.

Tota L'actualitat relacionada amb *Firelda (expositors, programa d'activitats, actuacions...) també es podrà consultar EN INTERNET a través del PORTAL DEL COMERCIANT D'ELDA (elda.portaldelcomerciante.com) i el WEB MUNICIPAL:(www.elda.es)  a través de l'apartat COMERÇ

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball