MERCACOLES 2018

Imatge de l'actuació

En curs

Els Mercats d'Elda s'obrin entre abril i maig als xiquets de 3r Primària en el MERCACOLES per a conéixer els seus productes frescos, instal·lacions i el consum responsable.

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), donada la bona acceptació d'altres anys ha programat una nova edició de MERCACOLES, una activitat dirigida als xiquets de 3r de Primària dels col·legis eldenses on participaran Sagrada Família, Santa Maria del Carme, Pintor Sorolla, Miguel Hernández, Mare de Déu de la Salut, Antonio Machado i Pare Manjón. Les activitats donaran començament el 12 d'abril i duraran fins al 22 de maig.

Per mitjà de l'activitat la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda desitja els xiquets coneguen els formats comercials que oferix la seua ciutat, concretament el Mercat com a Servici Públic, en els que poden trobar els productes frescos de sempre, així com els passos previs a l'exposició i venda dels mateixos.

Finalment, els xiquets podran aprendre a preparar de forma fàcil i divertida, però al mateix temps responsable, un desdejuni saludable que potencie el consum de la fruita i l'alimentació equilibrada.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball