TORNA EL ZOCO: MERCAT DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS

Imatge de l'actuació

En curs

Un any més, coincidint amb la celebració de les Festes de Moros i Cristians d'Elda, la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda organitza el mercat ambulant especial de Festes, popularment conegut com "El Zoco", que novament s'ubicarà des del dijous 7 de juny al dilluns 11 de juny, al voltant de la Plaça de la Concòrdia.

En esta ocasió "El Zoco" comptarà amb una àmplia oferta en artesania i alimentació, amb un total de 90 llocs de venda, entre llocs de venda, casetes i els tradicionals "carritos" de festes.

Destaquen per la singularitat dels seus articles els llocs de venda d'artesania Equatoriana, Àrab, de Senegal, Egipte i de productes autòctons de diferents localitats espanyoles; amb articles tan variats com a minerals, joguets, estampacions, llibres en miniatura, complements en plata, ceràmica, delires, bosos i complementos... a més de les tradicionals casetes d'alimentació: xurreria, entrepans, creps...

L'horari de vendes previst per al Zoco 2018 serà el següent:

  • Dijous, 7 de juny de 2018: de 20,00 h a 3,30 hores.
  • Viernes, 8, dissabte 9, i diumenge 10 de juny de 2018: de 10,00 a 3,30 h.  
  • Lunes 11 de juny: de 10,00 a 23,30 hores.

Accés Pàrquing Mercat Central:

D'altra banda, amb motiu dels diferents actes festers, a partir del divendres 8 de juny, l'accés al pàrquing del Mercat Central, podrà realitzar-se per la seua entrada en carrer Jaime Balmes, ja que el seu accés habitual per carrer Joan Carles I, romandrà tancat, durant tot el període festiu.

Horaris Mercats Municipals i Mercats ambulants:

Així mateix, s'han establit els següents horaris comercials especials per a Mercat Central i Mercat de San Francisco de Sals.

  • Dijous, 7 de juny: Obert al matí en horari habitual.
  • Divendres, 8 de juny: Obert al matí en horari matinal (vesprada tancat) .
  • Dissabte 9 de juny: Obert al matí en horari habitual (el dissabte, els mercats ambulants Mare de Déu del Cap i San Francisco, també se celebraran en el seu horari normal) 
  • Dilluns 11 de juny: Tancat.
© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball