Activitats comercials

Buscar en el título y en las etiquetas:

Tipo de actividad o evento:
EL MERCAT DE SAN FRANCISCO DE SALES CELEBRA VINT ANYS AMB ELDA

25-06-2019 al 06-07-2019

El Mercat de San Francisco de Sales d'Elda compleix anys. Vint anys, que vol celebrar amb Elda, a través d'una campanya promocional, impulsada per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) al costat de l'Associació de Comerciants del propi Mercat de San Francisco; a través de la qual desitgen premiar a tots els seus clients i clientes per la seua fidelitat i suport diari durant tots aquests anys, amb el regal de 1.000 bosses tèrmiques personalitzades amb el logotip del 20 aniversari del Mercat de San Francisco.

La campanya que, donant continuïtat al canvi d'imatge corporativa que es va implantar en la plaça de proveïments l'any passat, utilitzant peces publicitàries adaptades al nou logotip del Mercat, i que podrà veure's en cartelleria en el propi Mercat de San Francisco, edificis públics, web municipal, portal del comerciants d'Elda, xarxes socials, i diferents mitjans de comunicació, es desenvoluparà des del divendres 28 de juny al dissabte 6 de juliol.

Durant el transcurs de la promoció, per cada 20 euros en tickests de compra, per compres realitzades en els llocs de venda del Mercat, els clients i clientes del Mercat podran obtindre una bossa tèrmica.

Els tiquets es podran canviar en el Punt de Lectura, situat en el propi Mercat de San Francisco el divendres 28 de juny i el dissabte 6 de juliol en horari de 9 a 14 h.

El nou Mercat de San Francisco, de Sales qualificat com a Mercat de proximitat, ofereix una oferta especialitzada en productes frescos al barri de San Francisco de Sales i zones adjacents, complementat amb un servei de mercat ambulant les jornades de dimarts i dissabtes (jornada aquesta última que incorpora mercat ambulant de fruites i verdures).

Durant aquests 20 anys el Mercat de San Francisco, a més de diferents actuacions necessàries per al seu manteniment, ha acompanyat el seu desenvolupament amb diferents millores, que han fet del Mercat un Centre més còmode tant per a comerciants, com per a clients.

En altres intervencions es va incorporar al Centre d'un diferents sistemes de climatització, es va dotar la sala de vendes de calefacció, amb motiu del canvi en la normativa sanitària es van instal·lar d'obradors individuals per a l'elaboració de productes carnis, i fa dos anys es van dur a terme actuacions de millora en els aïllaments tèrmics del Mercat.

En aquesta línia, i amb la meta que que el Mercat de San Francisco desenvolupe iniciatives que impliquen una millora continua de les seues instal·lacions, en coordinació amb l'Associació de Comerciants, en el present exercici s'han realitzat reparacions en la coberta del Mercat, a fi d'esmenar diferents filtracions d'aigua, amb un pressupost de 6.322,49 euros; i recentment s'acaben d'adjudicar reparacions en les condícies i vestuaris del Centre, amb un pressupost de 14.960,41 euros.

Dins del capítol de serveis de valor afegit, el Mercat de San Francisco, compta amb una imatge corporativa nova, implantada en diferents suports publicitaris i senyalització del centre, incorpora des de fa 3 anys un servei de repartiment a domicili prestat per Càritas denominat “La teua compra a casa”, actualment en col·laboració la Regidoria de Modernització s'està procedint a la instal·lació d'un servei wifi i, una vegada reformats les condícies, disposarà de dos canviadors per a bebés.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat

#Aniversario  #Mercado  #San Francisco 

Más información

18º ANIVERSARI DEL MERCAT DE SANT FRANCESC D'ELDA

11-05-2017 al 06-06-2017

18º ANIVERSARI DEL MERCAT DE SANT FRANCESC D'ELDA

El Mercat de San Francisco de Sals celebra el seu 18 Aniversari.

Els comerciants del Mercat de San Francisco de Sals celebren amb els seus clients el seu 18 Aniversari, amb el sorteig de 8 cofres d'experiències per a dos persones. Amb motiu del 18 Aniversari del Mercat de San Francisco de Sals, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) junt amb l'Associació de Comerciants del propi Mercat de San Francisco, han programat una iniciativa promocional, a través de què desitgen premiar els seus clients per la seua fidelitat i suport diari durant tots estos anys.

D'esta manera, per compres realitzades en els llocs de venda participants en la promoció els clients obtindran participacions per al sorteig de 8 cofres d'experiències per a 2 persones, per a celebrar els 18 anys del Mercat de San Francisco.

#Elda  #Mercado San Francisco  #Aniversario 

Más información

El Mercado de San Francisco de Elda celebra su 17 Aniversario

03-05-2016 al 17-05-2016

Con motivo del 17 Aniversario del Mercado de San Francisco de Sales, la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de la AFIC (Agencia municipal para el Fomento de la Innovación Comercial) junto a la Asociación de Comerciantes del propio Mercado de San Francisco, han programado una iniciativa promocional, a través de la que desean premiar a sus clientes por su fidelidad y apoyo diario durante todos estos años.

De esta manera, por compras realizadas en los puestos de venta participantes en la promoción los clientes obtendrán participaciones para el sorteo de 12 cenas para 2 personas; cenas que los clientes premiados compartirán con los comerciantes del Mercado de San Francisco, que acompañarán les durante esta cena, que pretende convertirse en una velada festiva y de convivencia para celebrar los 17 años del Mercado de San Francisco.

Todo ello, sin olvidar que, la excelente oferta en productos frescos que ofrece el Mercado de San Francisco, que ya conocen los consumidores que semanalmente acuden a realizar sus compras, y que a través de esta campaña, también se quieren presentar a los los clientes que aún no conocen el Mercado.

El sorteo se celebrará el 17 de mayo, a las 13,00 horas en el propio Mercado.

Animación infantil

Además, para acompañar el evento, el sábado 14 de mayo de 11,00 a 13,00 horas, el Mercado de San Francisco ofrecerá animación infantil, para que los más pequeños puedan divertirse en el Mercado, mientras sus padres realizan sus compras.--------------
La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas.
La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

#Elda  #Mercado San Francisco  #Mercado  #Aniversario 

Más información

Elda. 16 Aniversario Mercado de San Fracisco

07-04-2015 al 30-04-2015

16 Años poniendo conlor a tu día a día.

Los comerciantes del Mercado de San Francisco de Sales de Elda, quieren celebrar con sus clientes y amigos su 16 Aniversario por todo lo alto.

Para ello, por compras realizadas en los puestos participantes en la promoción los clientes obtendrán participaciones para el sorteo de 5 escapadas para 2 personas a Benidorm.

Con ello, la Asociación de Comerciantes del Mercado de San Francisco quiere agradecer la fidelidad de los consumiodores que semanalmente acuden a realizar sus compras e invitar a los que aún no conocen el Mercado a descubrir las cualidades de sus productos frescos y excelentes precios.

El sorteo se celebrará el 17 de abril de 2015.

* Organiza: Asociación de Comerciantes Mercado de San Francisco.
* Colabora: Concejalía de Comercio Ayto. Elda / AFIC.-----------
La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

#Mercados  #San Francisco  #Elda  #Aniversario 

Más información

  • 1
© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball