Activitats comercials

L'AJUNTAMENT D'ELDA PUBLICA LA GUIA DE COMERÇOS ONLINE PARTICIPANTS EN LA CAMPANYA DEL DIA DE LA MARE

27-04-2020 al 01-05-2020

Sota el lema ‘Per a mamà? Un regal *made *in Elda’, ha creat una guia online d'establiments que ofereixen la possibilitat de comprar productes de regal per internet o per WhatsApp i fan enviaments a domicili

El directori o guia online estarà disponible en la pàgina web de l'Ajuntament (www.elda.es/dia-de-la-madre/)

#Elda  #Madre 

Més informació

L'AJUNTAMENT D'ELDA ORGANITZA UN TALLER DE MENJAR JAPONÉS

26-04-2020 al 26-04-2020

L'Àrea de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda organitza diumenge que ve 26 d'abril a les 13,00 h, un taller de "Cuina Japonesa" en streaming per a realitzar en família

#Cocina  #Mercados 

Més informació

COM ES LLAVEN LES FRUITES I VERDURES?

21-04-2020 al 21-04-2020

COM ES LLAVEN LES FRUITES I VERDURES?

Fruites i verdures sempre segures. Consells de l'Agència Espanyola de Seguretat alimentària i nutrició.

#Elda  #Fruta  #Lavar  #Sanidad 

Més informació

L'AJUNTAMENT D'ELDA LLANÇA UNA GUIA RÀPIDA DE COMERÇOS I ESTABLIMENTS QUE OFEREIXEN REPARTIMENT A DOMICILIILI

25-03-2020 al 11-04-2020

L'Ajuntament d'Elda ha preparat una guia ràpida de comerços i establiments que ofereixen repartiment a domicili i estan a la disposició de tots els ciutadans i ciutadanes mentre es mantinga l'estat d'alarma pel *coronavirus.

El llistat inclou més de 30 llocs dels mercats municipals, botigues d'alimentació, de menjar preparat, de productes de neteja i de serveis que accepten comandes per telèfon i s'encarreguen de portar-ho als domicilis, evitant d'aquesta manera que les persones hagen d'eixir dels seus habitatges i fent més fàcil el confinament.

La guia està oberta a possibles actualitzacions per a incorporar a tots els comerciants d'Elda que continuen oferint els seus serveis. El document ha sigut elaborat a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, que s'ha encarregat de recopilar els llocs dels dos mercats municipals que realitzen repartiment a domicili i també ha contactat amb les associacions de comerciants.

Es tracta d'una guia que l'Ajuntament anirà ampliant i actualitzat amb les noves propostes que arriben a través del correu *electronido comercio@elda.es i de missatges directes en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament d'Elda.

#Coronavirus  #reparto  #domicilio 

Més informació

XARRADA SOBRE COMERÇ RESPONSABLE A ELDA

03-03-2020 al 03-03-2020

A través d'aquesta xarrada es donarà a conéixer el projecte *PAM a *PAM que busca sensibilitzar sobre el consum responsable i crear un mapa per a fer visibles tots els comerços que treballen amb criteris sostenibles en la zona i posar-los en el mapa global de la Comunitat Valenciana.

En aquesta xarrada s'ofereix formació per a ser persona col·laboradora, "Xinxeta Taronja" i també la possibilitat de col·laborar en el mapatge d'iniciatives de consum responsable i economia solidària a Elda i el seu entorn.

Serà una activitat dinàmica i pràctica.

*Pam a *Pam és un projecte impulsat per la *ONGD *SETEMCV i finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

DIMARTS, 3 de març 2020
Hora: 19'00, Lloc: Museu del Calçat (*Avda *Chapí, 32 (ELDA)
Entrada lliure fins a completar aforament

Dinamitza: *SETEM
Finança: Generalitat Valenciana. Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica
Col·labora: Elda Seu Universitària, Universitat d'Alacant, Ajuntament d'Elda (Regidoria de Relacions amb les Universitats, Regidoria de Consum Responsable)

#ODS  #Sostenible  #Comercio 

Més informació

EL MERCAT DE SAN FRANCISCO APOSTA PER UN CONSUM RESPONSABLE

20-12-2019 al 31-12-2019

Aquest Nadal el Mercat de Sales regalarà calendaris als seus clients i clientes amb un desig molt especial per a 2020: la seua aposta per un consum responsable
EL MERCAT DE SAN FRANCISCO APOSTA PER UN CONSUM RESPONSABLE

D'aquesta manera el Mercat de San Francisco obsequiarà durant el període nadalenc a tots els seus clients i clientes amb 1000 calendaris personalitzats.

Aquests calendaris, que compten amb una fotografia dels comerciants que integren l'oferta comercial de la Plaça de Proveïments, tracta d'enviar un missatge positiu des del punt de vista de la sostenibilitat per a l'any 2020: "l'aposta per un consum responsable".

#Elda  #Mercado  #Navidad  #Consumo  #Responable 

Més informació

TALLER DE TAST DE VINS EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA

13-12-2019 al 13-12-2019

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la *AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) i coordinat amb les Associacions de Comerciants del Mercat Central d'Elda i el Mercat de San Francisco de Sales, ha programat dos tallers Nadalencs en els Mercats d'Elda, a través dels que es posarà en valor la cultura gastronòmica vinculada als aliments saludables que s'ofereixen des de les Places de Proveïments.

TAST DE VINS
EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA

A través d'aquesta activitat, que se celebrarà en el Mercat Central d'Elda divendres que ve 13 de desembre en horari de 18 a 19,30 h, i amb la col·laboració de la D.O. Vins d'Alacant, els assistents podran gaudir, degustar i conéixer els principals vins de la província d'Alacant.

L'activitat, que requereix inscripció prèvia.

Inscripcions

comercio@elda.es
*Tlf. 966 98 92 32
Places limitades

#Elda  #Mercado  #Vino 

Més informació

VIST LA TEUA MESA DE NADAL EN ELS MERCATS D'ELDA

13-12-2019 al 14-12-2019

Amb aquest innovador taller, els assistents podran aprendre de manera pràctica i divertida, com decorar una “perfecta” taula de Nadal, una taula on els productes frescos que podem trobar en els Mercats i establiments especialitzats d'Elda, destaquen de manera original.
VIST LA TEUA MESA DE NADAL EN ELS MERCATS D'ELDA

D'aquesta manera, una professora experta en protocol ensenyarà als participants en el taller diferents trucs de decoració, vestint per a això diferents taules de Nadal: redones, quadrades, allargades; donant també unes xicotetes orientacions de protocol i etiqueta per a les dates nadalenques.

Els tallers, aproximadament de 40 minuts de duració, se celebraran en el *sigueinte horari:

Mercat de San Francisco de Sales
*Viernes 13 de desembre: 2 tallers, a les 11 i a les 12 h

Mercat Central d'Elda
Dissabte 14 de desembre: 2 tallers, a les 11 i a les 13 h

La inscripció als tallers es podrà realitzar a través del telèfon de la Regidoria de Comerç 966 98 92 32, en l'email comercio@elda.es i en el Mercat Central i el Mercat de San Francisco el mateix dia de l'activitat.

#Elda  #mesa  #Navidad 

Més informació

EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

09-12-2019 al 31-12-2019

El Mercat Central d'Elda, ha preparat tot perquè aquesta siga un Súper Nadal en tu taula: Promocions, sortejos, animació i els millors productes frescos.
EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

D'aquesta manera, la Regidoria de Comerç, al costat de l'Associació de Comerciants del Mercat Central Elda, han *promado una potent actuació promocional per a la Plaça de Proveïments, un SÚPER NADAL en la que els comerciants sortejaran 3.300 euros en vals de compra entre tots els clients que realitzen les seues compres en els llocs de venda adherits a la promoció. Concretament seran 2 vals de compra de 30 euros per posat participant. El sorteig es realitzarà el divendres 20 de desembre a les 17,00 h.

A més, unit a aquesta promoció i amb l'objectiu de fer més lúdica i *atracitiva la compra durant la campanya de Nadal, els dies 14, 21 i 22 desembre, el Mercat Central comptarà amb un *PHOTOCALL NADALENC, en el qual que totes les persones que acudisquen al Mercat Central durant aquestes dates podran emportar-se a casa una foto personalitzada.

HORARIS ESPECIALS NADAL

Així mateix, i a fi de prestar el millor servei a consumidors locals i visitants i facilitar l'activitat comercial de la ciutat, el Mercat Central d'Elda disposarà d'horaris excepcionals durant el pròxim període festiu, romanent obert al públic en horari matinal el diumenge 22 de desembre.

Per part seua, els Mercats ambulants de Verge del Cap i San Francisco, romandran oberts els dies de *Nochebuena i Nit de cap d'any en el seu horari habitual.

#Elda  #Navidad  #Mercado Central 

Més informació

AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN "PRIME"

09-12-2019 al 31-12-2019

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la AFIC i de forma coordinada les Associacions de Comerciants de la localitat, ha programat diverses activitats de promoció i animació comercial amb l'objectiu de posar en valor l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local i els mercats municipals durant el període nadalenc.
AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN

ELDA PRIME SHOPPING

Aquest Nadal el comerç local vol fer sentir especials als consumidors que acudisquen a la ciutat d'Elda a realitzar les seues compres. Clients preferents entorn als quals, especialment per Nadal, gira tota l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local, per a obtindre la millor experiència de compra.

Amb aquest objectiu s'activa una campanya molt especial per al foment del comerç local per Nadal, a través d'un eslògan innovador: "ELDA PRIME SHOPPING".

Un missatge que posa als clients del comerç d'Elda en l'escaló més important del procés de compra, perquè en l'"en el comerç d'Elda tots els clients són prime" i tots els clients aporten un valor afegit amb les seues compres a la ciutat, fomentant els valors de sostenibilitat que aporta el comerç urbà a la ciutat; avantatges de compra basades en la confiança que suposa comprar a Elda, sense cotxe, sense esperes, amb tracte personal, sempre a temps, amb més accessibilitat, de forma més saludable i sense estrés.

Una acció publicitària global que es complementarà amb les accions promocionals i d'animació comercial que des dels mercats municipals de la ciutat s'han programat per a aquestes dates.

#Elda  #Shopping  #Prime  #Navidad 

Més informació

© 2021 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball