Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
ESTUDI TÈCNIC COMERCIAL PER A L'EIX DE L'AVINGUDA ALFONS XIII DE ELDA I EL SEU ENTORN

11-07-2018 al 15-10-2018

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha resolt una subvenció al 82,81% del cost de l'actuació, i la participació activa de les Associacions de Comerciants de la ciutat i especialment de l'Associació de Comerciants Elda Sud (ACES) , ha iniciat la realització d'un Estudi Tècnic Comercial de l'eix Alfons XIII, a fi de determinar el conjunt d'actuacions més adequades a desenrotllar per a aconseguir dinamitzar l'activitat econòmica de l'avinguda i el seu entorn.

#Estudio  #urbanis comercial 

Més informació

"CUINA DE MERCAT JR". ELS MÉS MENUTS CUINEN EN ELS MERCATS D'ELDA

07-10-2017 al 28-10-2017

Els Mercats d'Elda han preparat tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.

Els Mercats d'Elda han preparat tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys. La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Agència municipal per al Foment de la Innovació comercial (AFIC) , amb la col·laboració de les Associacions de Comerciants del Mercat Central i del Mercat de San Francisco, donada la bona acceptació de l'activitat en 2016, ha programat una nova edició de "Cuina de Mercat Júnior"; una activitat gratuïta dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys, que es desenrotlla amb els objectius de posar en valor la rica oferta en alimentació fresca que oferixen els Mercats d'Elda, ensenyant als més xicotets a elaborar receptes completes divertides i saludables amb els productes naturals.

Per mitjà de l'activitat la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda desitja acostar els mercats d'Elda a tots els públics, mostrant els avantatges i qualitats de realitzar una compra completa, natural i econòmica, a través de cursos de cuina gratuïts en què, en cada jornada, els més menuts podran elaborar menús saludables amb productes adquirits en les pròpies dependències del Mercat Central i el Mercat de San Francisco.

Al finalitzar cada taller les xiquetes i xiquets participants, a més de poder portar a casa els plats cuinats durant l'activitat, rebran un quadern amb les fitxes de les receptes elaborades i un davantal personalitzat amb la imatge de l'activitat que podran emportar-se a casa com a record.

Mercat Central, Dissabte 7 y Dissabte 14 de octubre en horari de 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.
Mercat de San Francisco, Dissabte 21 y Dissabte 28 de octubre de 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.

INSCRIPSIONS:

Els interessats a participar, podran inscriure's GRATUÏTAMENT en talleresdecocina@covisal.com o cridant al 966 315 106.

*Per al bon exercici de l'activitat, el nombre de places per taller estarà limitat, amb la qual cosa la inscripció prèvia serà imprescindible.

#Concina  #Mercado  #Elda 

Més informació

18º ANIVERSARI DEL MERCAT DE SANT FRANCESC D'ELDA

11-05-2017 al 06-06-2017

18º ANIVERSARI DEL MERCAT DE SANT FRANCESC D'ELDA

El Mercat de San Francisco de Sals celebra el seu 18 Aniversari.

Els comerciants del Mercat de San Francisco de Sals celebren amb els seus clients el seu 18 Aniversari, amb el sorteig de 8 cofres d'experiències per a dos persones. Amb motiu del 18 Aniversari del Mercat de San Francisco de Sals, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) junt amb l'Associació de Comerciants del propi Mercat de San Francisco, han programat una iniciativa promocional, a través de què desitgen premiar els seus clients per la seua fidelitat i suport diari durant tots estos anys.

D'esta manera, per compres realitzades en els llocs de venda participants en la promoció els clients obtindran participacions per al sorteig de 8 cofres d'experiències per a 2 persones, per a celebrar els 18 anys del Mercat de San Francisco.

#Elda  #Mercado San Francisco  #Aniversario 

Més informació

AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN "PRIME"

09-12-2019 al 31-12-2019

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la AFIC i de forma coordinada les Associacions de Comerciants de la localitat, ha programat diverses activitats de promoció i animació comercial amb l'objectiu de posar en valor l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local i els mercats municipals durant el període nadalenc.
AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN

ELDA PRIME SHOPPING

Aquest Nadal el comerç local vol fer sentir especials als consumidors que acudisquen a la ciutat d'Elda a realitzar les seues compres. Clients preferents entorn als quals, especialment per Nadal, gira tota l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local, per a obtindre la millor experiència de compra.

Amb aquest objectiu s'activa una campanya molt especial per al foment del comerç local per Nadal, a través d'un eslògan innovador: "ELDA PRIME SHOPPING".

Un missatge que posa als clients del comerç d'Elda en l'escaló més important del procés de compra, perquè en l'"en el comerç d'Elda tots els clients són prime" i tots els clients aporten un valor afegit amb les seues compres a la ciutat, fomentant els valors de sostenibilitat que aporta el comerç urbà a la ciutat; avantatges de compra basades en la confiança que suposa comprar a Elda, sense cotxe, sense esperes, amb tracte personal, sempre a temps, amb més accessibilitat, de forma més saludable i sense estrés.

Una acció publicitària global que es complementarà amb les accions promocionals i d'animació comercial que des dels mercats municipals de la ciutat s'han programat per a aquestes dates.

#Elda  #Shopping  #Prime  #Navidad 

Més informació

Campaña de Promoción Comercial

12-03-2012 al 19-03-2012

Con motivo de la Festividad San José/Día del Padre, se realiza campaña de Promoción Comercial "Día del Padre" con el objetivo de incentivar el consumo en la localidad, atraer visitantes a las zonas comerciales del municipio y evitar la futa de gasto a otras concentraciones de comercio.

#Elda  #Comercio  #Día del Padre 

Més informació

CAMPAÑA DE SAN VALENTÍN EN EL MERCADO CENTRAL DE ELDA

03-02-2016 al 27-02-2016

Bajo el slogan "TE QUEREMOS NATURALMENTE" la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC, y la Asociación de Comerciantes del Mercado Central, inician una nueva promoción comercial, en esta ocasión, con motivo del DÍA DE SAN VALENTÍN.

A través de esta actuación, los comerciantes adheridos a la campaña, sortearán entre los clientes que realicen compras en sus puestos de venta, 3 estancias para dos personas en un hotel de 4 estrellas en Benidorm.

Con esta inciativa publicitria, el Centro persigue los objetivos, de incidir en la calidad de sus productos frescos y naturales, reforzando su oferta entre los consumidores del Mercado y nuevos públicos, que en esta ocasión, están invitados a descrubir las posibilidades culinarias que los artículos de la Plaza de Abastos ofrecen para preparar una excelente mesa el Día de los Enamorados.

La promoción se extenderá prácticamente durante todo el mes de febrero, siendo la fecha del sorteo de los premios el próximo viernes 26 de febrero, en el propio Mercado Central.--------------
La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

#MErcado  #Elda  #San Valentín  #Enamorados 

Més informació

Campaña prmoción comercial Mercado Central Elda "San Valentín" 2017

06-02-2017 al 03-03-2017

MERCADO CENTRAL DE ELDA
Lo natural llega al corazón

Lo que se cocina desde el corazón... Llega al corazón.

Con motivo de la campaña de "San Valentín" la Asociación de Comerciantes del Mercado Central de Elda, con el apoyo de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC, organiza una actuación promocional en la que, además de poner en valor la importancia de la alimentación fresca y saludable en la relación con la rica y variada oferta de la Plaza de Abastos, se premiará a los clientes del centro con un fin de semana romántico.

De esta manera todos los clientes de Mercado Central podrán participar en el sorte de 3 estancias para dos personas en un hotel de cuatro estrella totalmente gratis, tan solo por realizar sus compras en los puestos de venta adheridos a la procición.

El sorteo se realizará el viernes 3 de marzo a las 18,00 h. en el propio Mercado.


------

La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.


#Mercado Central  #Elda  #San Valentín  #Comercio 

Més informació

Campaña promoción comercial sorteo cestas Mercado Central

11-07-2012 al 30-11-2012

El Mercado Central de Elda sortea cada mes 3 cestas llenas de productos frescos valoradas en 200 euros cada una.

La Asociación de Comerciantes del Mercado Central de Elda, con la colaboración de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda y la AFIC (Agencia municipal para el Fomento de la Innovación Comercial) quiere premiar a sus clientes con lo mejor de sus puestos, para lo que el último lunes de cada mes sorteará 3 cestas llenas de productos frescos valoradas en 200 euros cada una.


Con esta promoción comercial, de la que los clientes del Mercado Central de Elda podrán disfrutar hasta el mes de noviembre, los comerciantes quieren premiar la fidelidad de los consumidores a través del sorteo de tres grandes lotes de productos frescos valorados en 200 euros cada uno.

La sistemática de la promoción es muy sencilla, de manera que al realizar sus compras en los puestos adheridos a la promoción, los clientes de la Plaza de Abastos, podrán depositar en el propio puesto de venta en el que ha realizado su compra la participación para el sorteo de las cestas, que se realizará el último viernes de cada mes.

Horario de Verano.

Por otra parte, a partir del viernes 20 de julio y hasta el mes de septiembre el Mercado Central y de San Francisco, con motivo del periodo estival, cerrarán sus puertas al público los viernes en jornada de tarde.

#Mercado  #Central  #Elda  #Promoción  #Sorteo 

Més informació

COM ES LLAVEN LES FRUITES I VERDURES?

21-04-2020 al 21-04-2020

COM ES LLAVEN LES FRUITES I VERDURES?

Fruites i verdures sempre segures. Consells de l'Agència Espanyola de Seguretat alimentària i nutrició.

#Elda  #Fruta  #Lavar  #Sanidad 

Més informació

Comercio de Elda: “Orgullosos de formar parte de tu vida”.

02-06-2015 al 31-12-2015

La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de la AFIC (Agencia municipal para el Fomento de la Innovación Comercial), con la colaboración y coordinación del colectivo de asociaciones de comerciantes locales, ha puesto en marcha una nueva iniciativa publicitaria, a través de la que diferentes comerciantes eldenses, invitados a participar en la campaña por las propias asociaciones de comerciantes, han prestado su imagen para mostrar de forma gráfica el valor y capacidad de servicio del comercio local para la ciudad.

De esta manera, por medio de esta actuación publicitaria, son los propios comerciantes los que, en primera persona, quieren transmitir su agradecimiento a los consumidores por confiar en el comercio eldense, comunicándoles el “orgullo” que para ellos supone formar parte de su vida, desde la cercanía y proximidad que ofrecen los múltiples y diversos establecimientos de la ciudad.

Un verdadero agradecimiento, que quiere ir más allá del propio servicio público que aporta el comercio de Elda, en un afán de superación y mejora continua, que diariamente eleva la calidad de sus establecimientos, para hacer junto a sus clientes una ciudad mejor.

Parta ello, se ha realizado una sesión fotográfica, en la que los establecimientos invitados ha ofrecido directamente su imagen, como comerciantes eldenses, para promocionar el comercio de la ciudad de forma global.

En esta ocasión, han sido los establecimientos Carnicería Gombao, Quesos Bejejama, Panadería Aracena y Enfoke Ópticos, los que, de mano de sus asociaciones de comerciantes, han colaborado en la actuación; comercios y asociaciones a los que desde la Concejalía de Comercio se desea expresar su más sincero agradecimiento por su amable colaboración.

La campaña podrá verse en diferentes medios de comunicación local, además de en los propios comercios con cartelería y vinilos referentes a la iniciativa.

#Elda  #comercio 

Més informació

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball