Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
Red Wifi en Mercado Central de Elda

27-06-2012 al 27-06-2012

El Mercado Central de Elda ya dispone de zona Wifi La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, con el apoyo de la Concejalía de Modernización ha dotado al edificio del Mercado Central de Elda de Red Wifi, de manera que tanto clientes como comerciantes podrán hacer uso de este nuevo servicio para acceder con facilidad a internet. Con este servicio de valor añadido se desea que los clientes del Mercado puedan disfrutar de conexión gratuita durante sus compras en la Plaza de Abastos, así como llamar la atención de los más jóvenes hacia el propio Mercado al que podrán acudir en horario de ventas a hacer uso de la Red Wifi. Por otra parte los comerciantes podrán acceder a sus correos electrónicos, cuentas de proveedores y servicios financieros favoreciendo la intercomunicación de sus establecimientos mejorando su gestión. Las claves de la Red Wifi que se cambiarán, por motivos de seguridad, periódicamente, podrán consultarse en las Oficinas de AFIC y OMIC del Mercado Central, sitas en la 2ª Planta. -------------- La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

#Wifi  #Mercado Central  #Elda 

Més informació

TALLER: FOTOGRAFIA AMB MÒBIL PER A VENDRE EN XARXES SOCIALS

03-06-2019 al 03-06-2019

Elda, 3 de Juny de 2019 de 15.00h a 18.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina *AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre a utilitzar el mòbil com a suport a les accions de màrqueting del teu negoci.

#Fotografía  #internet  #facebook  #instagram  #redes sociales 

Més informació

TALLER: IDENTITAT CORPORATIVA, T'IDENTIFIQUEN? ET RECONEIXEN? ET RECORDEN? ET BUSQUEN? ET VOLEN? ET DESITGEN?

17-06-2019 al 17-06-2019

OBJECTIU La identitat corporativa és la personalitat de l'empresa, la seua raó de ser, la qual cosa ella és i pretén ser, un nom, capaç de romandre en la ment del públic, emprant eines visuals i psicològiques que incidisquen en el seu subconscient, provocant el record, el desig per la marca i la fidelització. Una identitat sòlida, correctament implantada i representativa de la seua activitat, constitueixen un valor fonamental a l'hora de posicionar-se en el sector, projectant la seua professionalitat, transmetent confiança als clients potencials del punt de venda, diferenciant-se de la competència. PROGRAMA Importància de la Identitat Corporativa. Distinció entre identitat/imatge/marca corporativa. Projecció de la Identitat Corporativa. Elements que componen la Identitat Corporativa. Suports en els quals es plasma la Identitat Corporativa, desenvolupament gràfic. Requisits de la Identitat. Manual d'Identitat Corporativa. DATA I HORARIS I LLOC DE CELEBRACIÓ Dilluns 17 de Juny de 2019 de 15.00h a 17.00h. Centre Cívic i Juvenil Av. de Chapí, 36 3600 - ELDA Formulari d'inscripció online punxe ACÍ. Per a descarregar el fullet punxe ACÍ. Imparte: Izaskun Goyeneche Andreu. Consultora de comerç minorista especialitzada en disseny de botigues, aparadorisme i espais interiors, així com en gestió econòmica i financera de l'activitat comercial * Curs completament gratuït. ------------------ La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

#Elda  #Comunicacion  #Corporativa  #Imagen 

Més informació

TALLER: INSTAGRAM PER A COMERÇOS

21-10-2019 al 21-10-2019

Elda, 21 d'Octubre de 2019 de 15.00h a 18.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre a usar Instagram com a eina per a oferir els seus productes i donar visibilitat al seu comerç.

#Instagram 

Més informació

TALLER: PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS EN EL XICOTET COMERÇ

20-09-2018 al 20-09-2018

Amb l'entrada del nou Reglament europeu de protecció de dades, es pretén implicar molt més a les empreses amb mesures preventives (anàlisi de risc) , i un augment de les obligacions que les mateixes han d'assumir (DPO) , depenent del perfil d'empresa i del tipus de dades de caràcter personal que manegen. PROGRAMA Està al dia amb el compliment normatiu a què obliga el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal per a la U.E, (R.G.P.D.)? Quins són les principals novetats del R.G.P.D.? Tindré ara més obligacions? I quant a drets? DATA I HORARIS I LLOC DE CELEBRACIÓ Dijous 20 de Setembre de 2018 de 15.00h a 17.00h. Centro Cívico y Juvenil Avda de Chapí, 36 3600 - ELDA. Formulari d'inscripció online punxe ACÍ. Per a descarregar el fullet punxe ACÍ.

#protección  #datos 

Més informació

TALLER: WHATSAPP MÀRQUETING, UNA NOVA MANERA DE RELACIONAR-SE EN RETAIL

23-09-2019 al 23-09-2019

Elda, 23 de Setembre de 2019 de 15.00h a 18.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina AFIC, ofereix un taller gratuït per a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp amb l'objectiu d'exposar diferents estratègies i mostrar recursos en xarxes socials que permeten augmentar la visibilitat d'una web de comerç electrònic.

#WHATSAPP 

Més informació

TALLERES GRATUITOS PARA PROMOVER LA INNOVACIÓN EN EL COMERCIO MINORISTA DE ELDA

06-05-2016 al 01-12-2016

La Cámara de Comercio de Alicante, con el patrocinio de la Conselleria de Comercio y la colaboración de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, ha seleccionado el municipio de Elda para impartir cuatro talleres formativos dirigidos a comerciantes y emprendedores de comercio, con el objetivo de promover la innovación en el comercio minorista.

#Comercio  #Innovación  #sostenibilidad  # 

Més informació

TORNA EL ZOCO: MERCAT DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS

06-06-2019 al 10-06-2019

Un any més, coincidint amb la celebració de les Festes de Moros i Cristians d'Elda, la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda organitza el mercat ambulant especial de Festes, popularment conegut com "El Soc", que novament se situarà des del dijous 6 de juny al dilluns 10 de juny, al voltant de la Plaça de la Concòrdia.

#Moros y Cristianos  #Zoco  #Elda 

Més informació

VEUEN AL TEU MERCAT - CONCURS FOTOGRÀFIC

01-12-2017 al 06-01-2018

El Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, ha posat en marxa una Campanya per a promocionar la venda en els Mercats Municipals durant el Nadal, davall el lema “VEN A TU MERCADO”. articipa en el concurs fotogràfic Veuen al teu mercat. Fes una foto original en un dels molts mercats municipals que et rodegen i compartix-la en les nostres xarxes socials. Un premi fantàstic t'espera! Consulta les bases completes del concurs. Bases del concurs pinchando ACÌ

#Mercasa  #Mercados  #Fotografía  #Concurso 

Més informació

VIII Concurso de Monas de Pascua

23-03-2012 al 03-04-2012

La Asociación Provincial de Panadería Pastelería de Alicante (A.P.P.P.A.) organiza la tarde del próximo día 3 de abril en el Casino eldense su tradicional Concurso de Monas de Pascual de los Industriales, Panaderos y Pasteleros de la Comarca del Alto, Medio y Valles del Vinalopó. En la edició de 2011 la panadería La Inmaculada de Elda obtuvo el primer premio, el segundo galardonado fue José Romero, y el tercer premio fue para la panadería Cañete. MÁS INFORMACIÓN: Asociación Provincial de Panadería y Pastelería de Alicante (A.P.P.P.A.): Tel. 965110380

#Concurso  #panadería  #pastelería  #monas  #pascua 

Més informació

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball