Actualitat Notícies

NOU SERVEI ECOPARC MÒBIL

L'Ecoparc mòbil del consorci de residus estarà a Elda els Dissabtes al matí, es localitzarà a la cantonada del carrer Reyes Católicos amb carrer Petrer al costat del Mercat Central i el seu horari serà de 8.00 a 13.00.
NOU SERVEI ECOPARC MÒBIL

Es tracta d'un Punt Net gratuït que s'instal·larà a la cantonada del carrer Reyes Católicos amb carrer Petrer, els dissabtes en horari de 8 a 13 hores perquè la ciutadania puga depositar els seus elements de difícil reciclatge en el nucli urbà de la ciutat.

L'Ecoparc Mòbil servirà per a depositar: tòners d'impressores, cartutxos de tinta, telèfons mòbils, aparells electrònics, piles, aerosols, olis vegetals i domèstics, radiografies, tubs fluorescents d'il·luminació i bombetes.

Aquest nou Punt Net complementa al servei que ofereix l'ecoparc d'Elda en horari matinal de dilluns a divendres. El nou Punt Net comptarà amb personal qualificat que depositarà els residus o estris en els contenidors corresponents durant els dissabtes al matí.

HORARI

Dissabtes de 8.00 a 13.00

LOCALITZACIÓ

Escaira carrer Reyes Católicos amb carrer Petrer, al costat del Mercat Central.

Més informació ACÍ.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball