Actualitat Notícies

AUTODIAGNÒSTIC DE MADURESA DIGITAL DEL COMERÇ I ARTESANIA

El consell de Cambres de la Comunitat Valenciana a través de l'oficina PATECO, llança una eina d'ús gratuït i accessible per a pimes en el qual es determinarà el seu grau actual de maduresa digital, a més d'orientacions i recomanacions per a avançar en la incorporació progressiva del ecommerce i les TIC en funció del seu grau de maduresa digital.
AUTODIAGNÒSTIC DE MADURESA DIGITAL DEL COMERÇ I ARTESANIA

Un bon punt d'arrencada per a iniciar el salt al comerç electrònic i a altres processos de transformació és que l'empresa conega quin és el seu grau de maduresa digital. A través d'aquest servei d'autodiagnòstic gratuït, qualsevol pime del sector podrà conéixer la seua situació actual, així com les opcions, eines i recursos que estan a la seua disposició per a avançar en aquest camp.

Aquesta eina és un punt de partida per a aquella empresa que desitge impulsar el comerç electrònic i iniciar un procés de transformació digital. Amb aquesta eina, d'ús gratuït i accessible, la seua empresa obtindrà un informe en el qual es determinarà el seu grau actual de maduresa digital, a més d'orientacions i recomanacions per a avançar en la incorporació progressiva de l'ecommerce i les TIC en funció del seu grau de maduresa digital.

ACCÉS A l'EINA ACÍ

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball