Actualitat Notícies

TORNEN ELS TALLERS DE CUINA PER ALS MÉS MENUTS ALS MERCATS D'ELDA

Els mesos de juny i juliol els Mercats d'Elda han preparen una nova edició de Cuina de Mercat Jr., amb l'organització de tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys, en esta ocasió tematitzats en cuina internacional.
TORNEN ELS TALLERS DE CUINA PER ALS MÉS MENUTS ALS MERCATS D'ELDA

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Agència municipal per al Foment de la Innovació comercial (AFIC) , amb la col·laboració de les Associacions de Comerciants del Mercat Central i del Mercat de San Francisco, ha programat una nova edició de Cuina de Mercat Júnior.

Amb esta actuació la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, desitja que acostar els mercats d'Elda a tots els públics, mostrant els avantatges i qualitats de realitzar una compra completa, natural i econòmica, a través de cursos de cuina gratuïts.

Al finalitzar cada taller les xiquetes i xiquets participants, a més de poder portar a casa els plats cuinats durant l'activitat, rebran un quadern amb les fitxes de les receptes elaborades i un davantal personalitzat amb la imatge de l'activitat que podran emportar-se a casa com a record.

Com a novetat, en esta nova edició "primavera-verano", les elaboracions se centraran "cocina internacional", dedicant-se cada taller a un plat d'un país diferent de manera que els assistents, a més de conéixer els mercats municipals i les qualitats de la seua oferta en productes frescos, podran conéixer de forma divertida altres cultures a través de la seua menjar, treballant amb receptes de Mèxic, Japó, Tailàndia, Itàlia, El Marroc i Líban, els ingredients del qual també podran trobar-se en el Mercat Central i el Mercat de San Francisco de Sals.

Es realitzarà un total de 24 tallers, als que podran inscriure's 120 xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys.

DATES DE CELEBRACIÓ:

  • Mercado Central d'Elda, Dissabtes 16, 23 i 30 de juny, amb la celebració de dos tallers per jornada, en horari de 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores  
  • Mercado de San Francisco de Sals, Els dies 7, 13 i 14 de juliol, amb la celebració de dos tallers per jornada, en horari 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores

INSCRIPCIONS:

  • Els interessats a participar, podran inscriure's GRATUÏTAMENT a partir del dilluns 4 de juny en talleresdecocina@covisal.com o cridant al 966 315 106.

(*) Per al bon exercici de l'activitat, el nombre de places per taller estarà limitat, amb la qual cosa la inscripció prèvia serà imprescindible.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball