Actualitat Notícies

GUIA SOBRE EL REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES

L'Oficina Comerç i Territorio-PATECO junt amb la Cambra de Comerç de València, ha editado una Guía sobre el Reglament General de Protecció de Datos, dirigida al comerç de proximitat.
GUIA SOBRE EL REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES

L'Oficina Comerç i Territorio-PATECO junt amb la Cambra de Comerç de València, ha editado una Guía sobre el Reglament General de Protecció de Datos, dirigida al comerç de proximidad en el marc del Pla d'Innovació i Sostenibilitat Comercial de la Generalitat Valenciana.

Esta guía pretende servir d'ajuda als comerciants detallistes perquè adeqüen els seus establiments comercials i els seus servicis d'atenció al client, i així convertir el punt de venda en un lloc més amable tant per a les persones amb mobilitat reduïda o aquells col·lectius que presenten més dificultats a l'hora d'efectuar una compra en l'establiment comercial.

La guia analitza les implicacions que té l'entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades personales1 per a l'exercici de l'activitat comercial i dóna resposta a la necessitat dels comerciants d'adaptar-se als nous requeriments en matèria de tractament i protecció de dades a partir del 25 de maig de 2018.

1 REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'estes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

Per a descarregar la guia PUNXE ACÍ.

---------------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball