Actualitat Notícies

L'Ajuntament d'Elda modernitza les condícies públiques i els vestuaris del Mercat de San Francisco

Els treballs inclouen la instal·lació de canviadors de bebés en les condícies de cavallers i en els de senyora, i suposen una millora en l'experiència de compra dels clients i en les condicions de treball dels placers
L'Ajuntament d'Elda modernitza les condícies públiques i els vestuaris del Mercat de San Francisco

L'Ajuntament d'Elda, a través de les regidories de Comerç i de Inversions i Serveis Públics Sostenibles, ha modernitzat i reformat les condícies públiques i els vestuaris per a comerciants del Mercat de San Francisco.

Aquests treballs, que s'han realitzat durant els mesos d'estiu, s'han escomés recollint una reivindicació de comerciants i consumidors, tenen com a objectiu principal millorar el servei que es presta, tant a usuaris com dels placers.

Enrique *Quílez, regidor de Comerç i Mercats, ha explicat que “el Govern local aposta per la recuperació dels espais públics, com els mercats municipals, i per posar en valor el comerç de proximitat. Aquests treballs s'emmarquen en la política de donar suport als xicotets comerciants i, a més, facilitar la millors condicions als usuaris i consumidors”.

Els treballs han consistit en el desmuntatge i substitució de les portes preexistents per altres noves, s'han reemplaçat els taulells deteriorats, s'han pintat els sostres i s'ha incorporat un nou servei de canviador de bebés, disponible tant en les condícies de cavaller com de senyora.

Totes aquestes mesures s'han dut a terme amb la finalitat de dotar a les instal·lacions del Mercat de San Francisco de noves prestacions orientades a millorar l'experiència de compra.

L'actuació ha comptat amb un pressupost pròxim als 15.000 euros.

Font: www.elda.es

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball