Actualitat Notícies

L'AJUNTAMENT D'ELDA REPARTIRÀ 3.500 VISERES DE PROTECCIÓ ENTRE ELS COMERÇOS DE LA CIUTAT

La distribució de la pantalles, que han sigut fabricades per l'empresa eldense Indaca, ha començat en els barris de les 300 i San Francisco i durant els pròxims dies continuarà per la resta de zones
L'AJUNTAMENT D'ELDA REPARTIRÀ 3.500 VISERES DE PROTECCIÓ ENTRE ELS COMERÇOS DE LA CIUTAT

El Ajuntament d'Elda ha començat hui el repartiment gratuït de les 3.500 viseres protectores que ha adquirit per als comerços de la ciutat. La distribució ha sigut realitzada pels regidors que integren l'equip de govern, els qui han començat a visitar d'un en un tots els establiments que estan oberts a peu de carrer.

Els edils han entregat el material i també han informat els comerciants de les mesures de seguretat i higiene que han de complir, al mateix temps que s'han interessat pels principals problemes i inconvenients que estan trobat en la progressiva volta a l'activitat.

El repartiment ha començat a primera hora del matí pels comerços situats en els barris de les 300 i San Francisco, a més de la zona de la Plaça de Bous i la Plaça de la *Ficia, i durant els pròxims dies continuaran per tots els barris de la ciutat fins a completar la distribució.

Cal recordar que les viseres protectores han sigut fabricades en les instal·lacions de l'empresa *eldense *Indaca, que ha donat 500 de les 3.500 unitats que es distribuiran. Les viseres porten gravat l'escut de l'Elda i incorporen el lema ‘Elda cuida't’ amb el qual des de l'Ajuntament es vol recordar a tota la ciutadania la imperiosa necessitat de protegir-se i de complir les normes de seguretat i higiene.

El repartiment d'aquestes viseres se suma a altres iniciatives dutes a terme per l'Ajuntament d'Elda, com la distribució de milers de màscares reutilitzables, tant infantils com d'adults, confeccionades en tallers i fàbriques *eldenses.

A més, des de l'Ajuntament s'han realitzat campanyes específiques de promoció del comerç local, com la del Dia de la Mare, i s'ha posat en marxa una guia d'establiments que ofereixen servei de repartiment a domicili o venda per encàrrec.

En els pròxims dies es posaran en marxa noves campanyes de promoció de comerç local i s'anunciar les ajudes econòmiques que s'oferiran a comerços, pimes i autònoms d'Elda que han vist reduïts els seus ingressos per la crisi sanitària.

Font: www.elda.es

© 2021 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball