Actualitat Notícies

AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN "PRIME"

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la AFIC i de forma coordinada les Associacions de Comerciants de la localitat, ha programat diverses activitats de promoció i animació comercial amb l'objectiu de posar en valor l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local i els mercats municipals durant el període nadalenc.
AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN

ELDA PRIME SHOPPING

Aquest Nadal el comerç local vol fer sentir especials als consumidors que acudisquen a la ciutat d'Elda a realitzar les seues compres. Clients preferents entorn als quals, especialment per Nadal, gira tota l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local, per a obtindre la millor experiència de compra.

Amb aquest objectiu s'activa una campanya molt especial per al foment del comerç local per Nadal, a través d'un eslògan innovador: "ELDA PRIME SHOPPING".

Un missatge que posa als clients del comerç d'Elda en l'escaló més important del procés de compra, perquè en l'"en el comerç d'Elda tots els clients són prime" i tots els clients aporten un valor afegit amb les seues compres a la ciutat, fomentant els valors de sostenibilitat que aporta el comerç urbà a la ciutat; avantatges de compra basades en la confiança que suposa comprar a Elda, sense cotxe, sense esperes, amb tracte personal, sempre a temps, amb més accessibilitat, de forma més saludable i sense estrés.

Una acció publicitària global que es complementarà amb les accions promocionals i d'animació comercial que des dels mercats municipals de la ciutat s'han programat per a aquestes dates.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball