Actualitat Notícies

ARRIBA A ELDA EL PROJECTE INSERIX ELS DIES 30 I 31 DE JULIO

Des d'Inserix Ocupació, entitat de la Fundació ONCE especialitzada en la formació i ocupació de persones amb discapacitat, es va a posar en marxa el projecte Unitat de Proximitat, que té com a objectiu potenciar l'ocupabilitat de jóvens amb discapacitat d'edats compreses entre 16 i 29 anys i beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
ARRIBA A ELDA EL PROJECTE INSERIX ELS DIES 30 I 31 DE JULIO

Per a això visitaran 80 municipis a nivell nacional, 10 a la Comunitat Valenciana amb un tràiler de dimensions 16x5 metres amb el lema "ESTA OPORTUNITAT NO PASSA TOTS ELS DÍAS". Concretament es visitarà la ciutat d'Elda els pròxims dies 30 i 31 de juliol amb horari d'atenció al públic de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores.

Es proporcionarà informació a les empreses sobre su servici d'intermediació laboral, además de poner a disposició de les mateixes, un servici d'assessorament jurídic, para disipar els possibles dubtes que poden sorgir en el procés de contractació de persones amb discapacitat. Els dits servicis que es prestan a les empreses per a facilitar la incorporació i el mantenimiento en la seua plantilles de persones amb discapacitat son gratuïts, no suposen cap cost per a la seua empresa ja que estan cofinançats pel Fons Social Europeu (Programa Operativo d'Inclusió Social i Economia Social així com del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil)  y la Fundació Once.

Al seu torn, en els dos dies en què estaran presents en la localidad, els jóvens amb discapacitat que s'acosten a la Unitat de Proximitat podran realitzar dinàmiques grupals, en un espai tipus àgora, a través de quatre tallers de 45-60 minuts repetits de manera consecutiva en torns de matí i vesprada (L'actitud que m'impulsa, Talents únics i diversos, El poder d'una visió i Comença l'aventura) , trobades personals amb orientadors, així com inscriure la seua candidatura en el portal Per Talent (www.portalento.es).

Per a disfrutar de les activitats descrites amb anterioritat és recomanable que els interessats s'inscriguen a través del portal www.noterindasnunca.org o cridant al 965116118. No obstant això, qualsevol persona que assistisca i acredite la seua discapacitat també serà atesa.

Tots aquells jóvens amb discapacitat participants en les jornades, a més de millorar les seues competències i habilitats, rebran productes de merchandising y participaran en el sorteig d'un IPhone 10.

XARRADA INFORMATIVA

En el marc de l'actuacions programades en Elda, el dimarts 24 de juliol, a les 10,30 h en el Centre Social Severo Ochoa d'Elda, es mantindrà una xarrada informativa amb empreses i associacions empresarials, amb l'objectiu de donar difusió als projectes inciados pel programa INSERIX, i estretir llaços de col·laboració, que vindran daus per les vistes que els tècnics del programa realitzaran a les empreses d'Elda i Comarca amb el fin de sonderar les necessitats d'ocupació i formació del sector. L'assistència a la xarrada és gratutita i estarà limitada a l'aforament del local.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball