Actualitat Notícies

CONCURS ESCOLAR CONSUMÓPOLIS14: PER LA TEUA SEGURETAT, SAPS QUÈ CONSUMEIXES? 2018-2019

Premis de la Generalitat de la fase autonòmica del Concurs Escolar 2018-2019 Consumópolis 14: Per la teua seguretat, saps el que consumeixes?. Consum.
CONCURS ESCOLAR CONSUMÓPOLIS14: PER LA TEUA SEGURETAT, SAPS QUÈ CONSUMEIXES? 2018-2019

Què és Consumópolis?

Consumópolis14 és el concurs escolar que organitzen l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) i les comunitats autònomes d’Andalusia, Aragó, Principat d’Astúries, Illes Balears, Canàries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Extremadura, Galícia, La Rioja, Comunitat de Madrid, Regió de Múrcia, País Basc, Comunitat Foral de Navarra, Comunitat Valenciana i la Ciutat de Melilla i Ceuta, per al curs escolar 2018- 2019. Consumópolis14: té per títol PER LA TEUA SEGURETAT, SAPS QUÈ CONSUMEIXES? i s’adreça a joves matriculats en el tercer cicle d’educació primària i en tots els cursos d’educació secundària obligatòria. Les activitats del concurs es desenvolupen per mitjà de la plataforma informativa de Consumópolis, en què es pot seleccionar, entre les llengües oficials de l’Estat (castellano/català/galego/euskara/valencià), la llengua que es vulgui per participar en el concurs.

Termini de presentació

El termini per a la presentació de les sol·licituds començarà el 25 de MARÇ de 2019 i finalitzarà el 16 d'ABRIL de 2019, ambdós inclosos (d'acord amb la Resolució de convocatòria publicada en el DOGV núm. 8507, de 15/03/2019).

Enllaços

Informació en la web de la Conselleria

Web Consumópolis

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball