Actualitat Notícies

CONCURS DE FOTOGRAFIA I VÍDEO “VIU EL TEU MERCAT, VIU LA TEUA CIUTAT”

El Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, ha posat en marxa una Campanya per a promocionar la venda en els Mercats Municipals durant el Nadal, sota el lema “VIU EL TEU MERCAT, VIU LA TEUA CIUTAT”. Participa en el concurs fotogràfic Veuen al teu mercat. Fes una foto original en un dels molts mercats municipals que t'envolten i comparteix-la en les nostres xarxes socials. Un premi fantàstic t'espera! Consulta les bases completes del concurs.
CONCURS DE FOTOGRAFIA I VÍDEO “VIU EL TEU MERCAT, VIU LA TEUA CIUTAT”

El Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, ha posat en marxa una Campanya per a promocionar la venda en els Mercats Municipals durant el Nadal, sota el lema “VIU EL TEU MERCAT, VIU LA TEUA CIUTAT”. Participa en el concurs fotogràfic Viu el teu mercat. Fes una foto o vídeo original en un dels molts mercats municipals que t'envolten i comparteix-la en les nostres xarxes socials. Un premi fantàstic t'espera! Consulta les bases completes del concurs.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  ACÍ.

INFORMACIÓ I BASES DEL CONCURS ACÍ.

---------------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.
 

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball