Actualitat Notícies

RETAIL DIGITAL

Necessites ajuda per a emprendre la transformació digital del teu negoci, per a crear una botiga en línia, implantar noves formes de pagament digital...?
RETAIL DIGITAL

Retail Digital pretén ser el teu suport per a identificar en quin estat es troba el teu negoci hui en aspectes digitals, facilitar-te informació i eines que t'ajuden a pensar on vols estar i donar-te suport en el teu camí cap a la transformació digital.

La iniciativa es dirigeix a  xicotets empresaris i empresàries de l'àmbit del comerç minorista i l'artesania, el seu equip de treball o persones que aspiren a formar part d'aquesta activitat professional. Autònoms i autònomes, emprenedors i emprenedores, microempreses i pimes del sector comercial i de l'artesania de la Comunitat Valenciana.

Retail Digital ofereix a través del seu servei web: eines d'autodiagnòstic, Assessorament i acompanyament: programa de Coaching Digital, Formació, Recursos multimèdia, Publicacions, Solucions, Experiències...

---> ACCÉS A la INFORMACIÓ PUNXANT ACÍ

La informació i recursos que inclou aquesta pàgina formen part de les mesures incloses en el Pla d'Impuls a la transformació digital del comerç i l'artesania de la Comunitat Valenciana, una estratègia estructurada i consensuada per la Generalitat Valenciana, a través de la Secretaria Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Confecomerç CV, Va unir Gremial; el Centre d'artesania de la Comunitat Valenciana i les Cambres de Comerç valencianes; amb la finalitat de sensibilitzar formar, assessorar, secundar amb ajudes i projectes, i facilitar al comerç minorista i l'artesania, la seua incorporació al comerç electrònic i a la transformació digital.

Font: Retail Digital

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball