Actualitat Notícies

XARRADA SOBRE COMERÇ RESPONSABLE A ELDA

Acostant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) a través de l'Economia Social (dimarts 3 de Març, Museu del Calçat d'Elda, 16 hores. Entrada lliure fins a completar aforament)
XARRADA SOBRE COMERÇ RESPONSABLE A ELDA

 
 

A través d'aquesta xarrada es donarà a conéixer el projecte *PAM a *PAM que busca sensibilitzar sobre el consum responsable i crear un mapa per a fer visibles tots els comerços que treballen amb criteris sostenibles en la zona i posar-los en el mapa global de la Comunitat Valenciana. 

En aquesta xarrada s'ofereix formació per a ser persona col·laboradora, "Xinxeta Taronja" i també la possibilitat de col·laborar en el mapatge d'iniciatives de consum responsable i economia solidària a Elda i el seu entorn. 

Serà una activitat dinàmica i pràctica. 

*Pam a *Pam és un projecte impulsat per la *ONGD *SETEMCV i finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

DIMARTS, 3 de març 2020 
Hora: 19'00, Lloc: Museu del Calçat (*Avda *Chapí, 32 (ELDA) 
Entrada lliure fins a completar aforament

Dinamitza: *SETEM
Finança: Generalitat Valenciana. Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica
Col·labora: Elda Seu Universitària, Universitat d'Alacant, Ajuntament d'Elda (Regidoria de Relacions amb les Universitats, Regidoria de Consum Responsable)

 

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball