Actualitat Notícies

Festa d'Halloween en el Mercat Central d'Elda

El dijous 31 d'octubre de 5 a 8 de la vesprada, el Mercat Central d'Elda obri les seues portes per a celebrar una vesprada de por amb els més xicotets.
Festa d'Halloween en el Mercat Central d'Elda

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, amb el suport de l'Associació de Comerciants del Mercat Central d'Elda, celebra “Halloween” per als més xicotets.
D'aquesta manera *exepcionalmente el Mercat Central d'Elda obrirà les seues portes el dijous 31 d'octubre de 5 a 8 de la vesprada, per a convidar a tots els seus clients al fet que acudisquen a fer les seues compres al Mercat amb els més xicotets... per a gaudir junts d'una “deliciosa” vesprada de por.

En la línia d'altres actuacions promocionals desenvolupades, amb aquesta iniciativa vol posar-se de manifest les raons per les quals comprar en el Mercat Central d'Elda suposa un benefici, en aquest cas, des del punt de vista de la proximitat i l'oci.

La festes d'Halloween en el Mercat Central d'Elda enguany vindrà acompanyada d'un “*Franky” gegant, que s'instal·larà en l'entrat al Mercat pel carrer Juan Carles I, perquè tots els xiquets i xiquetes puguen prendre una divertida foto de record; conta contes terrorífics a les 6 i a les 7 de la vesprada; desfilada de personatges “de por”; decoració especial; esglais o tracte, caramels i més sorpreses... 

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball