Actualitat Notícies

FES-TE UN REGAL AQUEST NADAL COMPRANT EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO

Sortejos, animació i moltes sorpreses. El Mercat de San Francisco de Sales ha preparat tot perquè aquest Nadal siguen un regal.
FES-TE UN REGAL AQUEST NADAL COMPRANT EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO

Els comerciants del Mercat de San Francisco de Sales han apostat per una tradicional campanya promocional, a través de la que sortejaran entre tots els seus clients 4 espectaculars lots de Nadal, sorteig que es realitzarà el divendres 20 de desembre, i 19 bateries de cuina i 19 vaixelles, sorteig que es realitzarà el 27 de desembre.

Una acció promocional en la qual  tampoc faltarà l'animació Nadalenca, de manera que, pensant  especialment en els més xicotets, el 3 i 4 de gener, el Patge Real estarà en el Mercat de San Francisco d'11 a 13 hores. A més,  tots els clients que visiten la Plaça de Proveïments durant el 4 de gener podran gaudir d'una gran xocolatada nadalenca des de les 8 del matí.

Com a missatge de valor afegit, a més enguany, els comerciants de Mercat de San Francisco, volen enviar als seus clients un missatge molt important, més enllà del període nadalenc,  i per a això regalaran 1.000 calendaris personalitzats amb un *mesaje molt especial per a 2020:"Apostem per un consum responsable".

Unit a la seua campanya promocional el Mercat de San Francisco de Sales, per a fer més càlides les compres de Nadal,  comptaran amb una decoració Nadalenca especial: amb garlandes, motius nadalencs i un gran arbre de Nadal il·luminat amb llums led que donarà la benvinguda a tots els clients que visiten la Plaça de *Abastosdurante el període nadalenc.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball