Actualitat Notícies

FOCUS PIME I EMPRENEDORIA ALTA I MIG VINALOPÓ 2019

Dijous que ve 27 de juny, se celebrarà en el municipi de Salines l'esdeveniment Focus Pime Alt i Mig Vinalopó 2019, en el qual la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, presentarà  el "Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda", amb la seua participació en la taula redona: "El comerç local a un click de distància".
FOCUS PIME I EMPRENEDORIA ALTA I MIG VINALOPÓ 2019

Reinventar Models de Negoci en temps de xarxes


Dijous que ve 27 de juny, se celebrarà en el municipi de Salines l'esdeveniment *Focus Pime Alt i Mitjà Vinalopó 2019, en el qual la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, presentarà  el "Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda", amb la seua participació en la taula redona: "El comerç local a un *click de distància".

La trobada, dirigit principalment a empresaris i emprenedors, té com a objectiu principal detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents, així com contribuir a el reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor en els municipis de l'Alt i Mitjà Vinalopó.

Es tracta d'una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons *FEDER de la Unió Europea, dins de el Programa Operatiu *FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

PROGRAMA
09.00-09.30 Recepció de participants i Obertura Institucional.
09.30-10.15 Mesa redona: El comerç local a un *click de distància
10.15-11.00 Mesa redona: De la botiga física a la botiga online i viceversa
11.00-11.30 *Networking Café
11.30-12.30 Mesa redona: Tecnologies que fan possible la innovació en les cadenes de valor dels negocis.
12.30-13.30 Mesa col·loqui: El repte de la gestió del talent en temps de xarxes.
13.30 Tancament Institucional.
LLOC
Auditori Municipal de Salines, Carrer Comparsa Moros *Laguneros, 1 Salines (Alacant)
DATA
Dijous, 27 de juny de 2019 de 09.00 a 13.30

Inscripció gratuïta ACÍ.

Descarregar programa ACÍ.

Més informació ACÍ.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball