Actualitat Notícies

GRUP ABRIL I L'AJUNTAMENT D'ELDA COL·LABORA EN UNA RECOLLIDA DE SOLIDÀRIA D'ALIMENTS EN ELS ELS MERCATS MUNICIPALS

L'acció tindrà lloc els dies 8, 9 i 12 de maig en els punts d'informació del Mercat Central i del Mercat de San Francisco i entre els donants es realitzarà un sorteig
GRUP ABRIL I L'AJUNTAMENT D'ELDA COL·LABORA EN UNA RECOLLIDA DE SOLIDÀRIA D'ALIMENTS EN ELS ELS MERCATS MUNICIPALS

L'Ajuntament d'Elda col·labora amb el Grup Abril en una recollida solidària d'aliments els pròxims dies 8, 9 i 12 de maig en el Mercat Central i en el Mercat de San Francisco, en els punts d'informació del qual es durà a terme la recollida els dies assenyalats, entre les 8.00 hores i les 14.00 hores.

Grup Abril, una de les entitats que formen part de la Mesa *ISAE, ha intensificat la seua ajuda a les famílies més vulnerables d'Elda des de l'inici de la crisi de la *COVID-19.

En aquesta ocasió, i amb l'objectiu de posar cara a les persones que col·laboren en aquesta activitat solidària, se'ls demanarà que es realitzen una fotografia en el moment del lliurament dels aliments perquè la pugen a les seues xarxes socials etiquetant a Grup Abril.
Amb aqueixes fotos l'ONG realitzarà un sorteig entre totes les persones que participen i les tres fotos amb més ‘M'agrada’ tindran premi: per a la primera fotografia, un sopar per a dos en els restaurants *Xhagar o *Xambel (a partir de l'1 de juny); per a la segona, un pastís de *Aracena, i per a la tercera, un menjar per a portar de pollastre amb creïlles del *rustidor Sant Jerònim.
L'Ajuntament d'Elda col·labora amb aquesta iniciativa des de les Regidories de Comerç i Mercats, Solidaritat i Participació Ciutadana. “Des del govern local estem treballant perquè en aquesta crisi ningú es quede arrere, per a ampliar l'escut social de la majoria social i secundarem quantes iniciatives que ens ajuden a aconseguir aquest objectiu”, ha assegurat Javier Rivera, regidor de Participació Ciutadana, Accés a l'Habitatge i Consum Responsable.

L'Ajuntament d'Elda i Grup Abril agraeixen a les associacions de comerciants dels Mercats d'Elda i a tots els col·laboradors que fan possible aquesta recollida solidària per la seua participació en aquesta iniciativa.

Font: www.elda.es

© 2021 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball