Actualitat Notícies

HORARI COMERCIAL EXCEPCIONAL MERCATS I MERCATS AMBULANTS D'ELDA FESTIUS 9 I 12 D'OCTUBRE

Durant els pròxims festius, dimarts 9 i divendres 12 d'octubre, el Mercat Central d'Elda, el Mercat de San Francisco de Sales i els Mercats ambulants setmanals, comptaran amb horaris excepcionals.
HORARI COMERCIAL EXCEPCIONAL MERCATS I MERCATS AMBULANTS D'ELDA FESTIUS 9 I 12 D'OCTUBRE

A fi de prestar el millor servei a consumidors locals i visitants i facilitar l'activitat comercial de la ciutat, els mercats San Francisco de Sales i mercat Central d'Elda i els mercats ambulants Verge del Cap i San Francisco de Sales comptaran amb els següents horaris comercials excepcionals durant els pròxims festius, dimarts 9 d'octubre i divendres 12 d'octubre.

HORARI ESPECIAL MERCAT CENTRAL D'ELDA:

 • Dimarts 9 d'octubre, TANCAT 
 • Divendres 12 d'octubre OBERT en horari matinal. 

* El mercat ambulant Verge del Cap del Dimarts 9 d'octubre de 2018 es realitzarà el dilluns 8 d'octubre de 2018 en el seu horari habitual.

HORARI ESPECIAL COMPRAT SAN FRANCISCO DE SALES:

 • Dimarts 9 d'octubre, OBERT en horari matinal. 
 • Divendres 12 d'octubre OBERT en horari matinal. 

* El mercat ambulant San Francisco de Sales del Dimarts 9 d'octubre de 2018 es realitzarà el propi dimarts en el seu horari habitual.

ESTABLIMENTS AMB LLIBERTAT D'OBERTURA:

No obstant això a l'anterior, tenen plena llibertat d'horaris per a determinar els dies i hores en què romandran oberts, els establiments que es relacionen a continuació:

 • Els establiments comercials amb menys de 300 m2 de superfície de venda1 i que no pertanguen a empreses o grups de distribució que no siguen pime2.
 • Els establiments comercials detallistes en els quals l'oferta habitual siga predominantment la venda de pastisseria i rebosteria; pa; plats preparats; premsa; combustible i carburants; flors i plantes.
 • Les botigues de conveniència. Són els establiments que compleixen amb els tres requisits següents:
  • Té una superfície de venda no superior a 500 m2.
  • Romanen oberts al públic un mínim de 18 hores diàries.
  • Ofereix una variada i equilibrada gamma de productes d'alimentació, begudes, llibres, periòdics i revistes, discos, vídeos, joguets, regals i articles varis. La distribució entre les diferents gammes d'articles ha de dur-se a terme de forma similar entre si, sense exclusió de cap d'elles i sense que predomine netament una sobre les altres.
 • Establiments dedicats principalment a la venda de productes culturals3 que dediquen almenys el 80% de la seua superfície de venda a l'oferta d'aquests productes.
 • Botigues situades en estacions i mitjans de transport terrestre, marítim i aeri.
 • Establiments comercials situats en zones declarades de gran afluència turística, en les temporades i dins dels límits territorials al fet que s'estenga aquesta qualificació. Aquestes zones poden ser de caràcter estacional o anual.
 • Els establiments integrats en instal·lacions de prestació de serveis turístics, dedicats exclusivament als usuaris.
   

1 Superfície de venda: superfície total de les àrees o locals on s'exposen els productes, als quals puga accedir el client, així com els aparadors i espais interns destinats al trànsit de persones i a la presentació o dispensació dels productes.

2 Per petita i mitjana empresa (pime) s'entenen aquelles empreses que tenen menys de 250 treballadors, un volum de negoci anual de menys de 50 milions d'euros i un balanç genera anual de menys de 43 milions d'euros.

3 Productes culturals: llibres en suport escrit o informàtic, periòdics, revistes, suports d'enregistrament musical, instruments musicals, Dvds, articles de col·lecció, articles de dibuix i belles arts, antiguitats, obres d'art, productes d'artesania popular, vestits regionals i souvenirs.

És obligatori exposar el cartell amb els dies d'obertura al públic.

MÉS INFORMACIÓ

L'Àrea municipal de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda posa a la seua disposició l'Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), situades en el Mercat Central d'Elda (2a Plta.), tel. 966 989 232, correu electrònic comercio@elda.es

---> CALENDARI DE FESTIUS I FESTIUS HÀBILS ELDA 2018. ACCÉS A la INFORMACIÓ PUNXANT ACÍ

---> RESUM HORARIS COMERCIALS COMUNITAT VALENCIANA 2018 (INFORMACIÓ GENERAL, PROCEDIMENTS I NORMATIVA). ACCÉS A la INFORMACIÓ PUNXANT ACÍ

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball