Actualitat Notícies

JA POTS INSCRIURE'T EN EL MAPA DEL COMERÇ DE PROXIMITAT D'ELDA

La Regidoria de Comerç i Consum i AFIC Elda brinda l'oportunitat que tots els comerciants de la ciutat puguen inscriure's en el Mapa de Comerç d'Elda.
JA POTS INSCRIURE'T EN EL MAPA DEL COMERÇ DE PROXIMITAT D'ELDA

Des de la Regidoria de Comerç i Consum i AFIC d'Elda s'ha treballat en el Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda PUNXE ACÍ. Es tracta d'una iniciativa de la Xarxa AFIC per a donar visibilitat als comerços de la ciutat.

El comerç inscrit apareixerà geolocalizado en el mapa al mateix temps que es donarà informació últil per al visitant, així com direcció, horaris, telèfon, e-mail... És per això que tot el comerciant que desitge registrar-se, o ja ho estiga però vullga ampliar la informació, haurà d'omplir el formulari que apareix en la pàgina web d'Elda (formulari PUNXE ACÍ).

També es facilitarà a cada comerç inscrit un usuari i contrasenya que haurà de demanar a l'oficina AFIC (96 698 92 32) o al correu comercio@elda.es perquè puga modificar i afegir dades cada vegada que ho necessite.

Estem a la seua disposició C/ Juan Carlos I, 41 (Mercado Central, 2ª Plta.)
Tfno. 96 698 92 32.

---------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball