Actualitat Notícies

#PREPARATS PER A REOBRIR

L'Oficina *PATECO amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sistemes Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, ha preparat unes píndoles informatives #PREPARATS PER A REOBRIR, dirigides als comerciants per a ajudar-los a reobrir els seus comerços després d'aquest tancament temporal.
#PREPARATS PER A REOBRIR

A causa de l'estat d'alarma més de la meitat de les botigues han romàs tancades, la qual cosa fa que el sector comercial siga un dels més afectats per aquesta crisi. Però el confinament passarà i els comerços, dins del pla de desescalada, podran anar obrint les seues portes.

Des de l'Oficina *PATECO del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sistemes Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, es  han preparat una sèrie de píndoles informatives en les quals es abordaran aspectes clau que t'ajudaran a reobrir el teu comerç després d'aquest tancament temporal. Es tracta de vídeos curts i *webinars, elaborats per experts del sector en el que et donem consells i recomanacions pràctiques perquè pugues afrontar aquest període amb les millors garanties.

El primer *webinar serà: "Prepara la teua botiga per al Dia Zero", que serà impartit per Celestino Martínez.

(dia divendres 8 de maig de 10.00 a 11.00 h.)

Inscriu-te en:

https://www.crowdcast.io/e/prepara-tu-tienda-para/register

Més informació:

Preparats per a reobrir
Pla exprés de formació Online en comerç electrònic
Idelsa - curs online per als comerços sobre bones pràctiques d'higiene i mesures de seguretat enfront del *coronavirus

-------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.

© 2021 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball