Actualitat Notícies

XX FIRA DE COMERÇ MEDIEVAL D'ELDA

Del dissabte 13 al diumenge 14 d'abril de 2019, el Centre Històric es transforma a l'Elda medieval, a través del la celebració de la XX Fira del Comerç Medieval.
XX FIRA DE COMERÇ MEDIEVAL D'ELDA

  

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial), organitza la XX Fira del Comerç Medieval. Un Mercat temàtic inspirat en l'Edat mitjana que, amb l'objectiu bàsic de fomentar la visita de residents i veïns de tota la Província al Centre Històric de la Ciutat, vol posar en valor l'oferta comercial, de restauració i de serveis, així com els recorreguts i edificis singulars d'aquesta emblemàtica zona de la ciutat... a través d'una gran exposició d'artesans, tallers i del desenvolupament d'activitats d'animació per a tots els públics.

La Fira, que se situarà en el Centre Històric de la ciutat, entorn a la Plaça de l'Ajuntament, Plaza del Sagrat Cor i carrer Colón, s'iniciarà cada jornada a les 11,00 del matí i fins aproximadament les 21,30 de la nit, oferint una cuidada ambientació Medieval, a través de llocs d'artesania decorats amb elements propis de l'època, tallers demostratius d'oficis tradicionals i la intervenció de diferents personatges, que donaran vida a una Fira que cada any canvia per a portar a Elda noves decoracions, animacions, i exòtics productes.

La decoració de la Fira, en aquesta edició, comptarà amb teles travessant els carrers, pendons per als balcons amb diferents dibuixos de l'època medieval, estendards amb representacions, catifes..., i multitud de detalls que amaniran l'entorn dotant-lo d'un ambient al més pur estil medieval.

Destacarà especialment en aquesta edició de la Fira, l'animació que al llarg de les dues jornades es desenvoluparà per tot el recorregut del Mercat. 

Tot això sense oblidar que el Mercat comptarà amb una nodrida i completa oferta de llocs de venda artesans amb productes de decoració, complements, alimentació tradicional, tavernes... una atractiva oferta comercial i d'oci, que incorpora en la majoria d'activitats, diversos tallers demostratius en els quals es mostrarà l'elaboració *artesa de diferents articles.

L'obertura de la Fira es realitzarà el dissabte 13 d'abril a les 11,00 del matí, donant-se inici al Mercat amb el “Pregó inaugural” a les 11,30 h, amb l'arribada dels músics i còmics i un cercaviles que recorrerà tot el recinte.

DESCARREGAR PROGRAMA D'ACTIVITATS ACÍ

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específicas.la AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball