EL MERCAT DE SAN FRANCISCO D'ELDA ESTRENA NOVA IMATGE

Imatge de l'actuació

En curs

“Una nova imatge per a un Mercat Diferent”. Aqueix és l'eslògan amb el qual el Mercat de San Francisco de Sales vol comunicar als seus clients la seua nova imatge.

Amb l'objectiu fonamental de posar en valor entre els consumidors i consumidores, especialment entre els i les més joves, el seu esforç per a aconseguir i ser diferent cada dia, el Mercat de San Francisco de Sales, aposta per un canvi d'imatge natural, basat en comunicar de forma clara la seua excel·lent oferta en producte fresc i de qualitat, fomentant, al seu torn, un estil de vida saludable.

D'aquesta manera, el Mercat de San Francisco de Sales estrena nou logotip, un logo singular i creatiu, que ja s'està utilitzant en diferents suports gràfics: senyalística, retolació exterior de l'edifici i campanyes promocionals.

El nou logotip, es representa a través de símbols que li atorguen una major identitat i distinció, basat en les quatre famílies de producte principals que distribueixen en el mercat: Fruites i verdures, Peixos, Carnes i articles variats.

Acompanyant al propi logotip, símbols, identificadors, colors corporatius i tipografies, que constitueixen la nova imatge del Mercat, també s'ha creat una *submarca amb les sigles MSF (Mercat de San Francisco) a manera de resum de la marca principal i com a reforç estètic.

En aquesta fase d'implantació, la nova imatge ja s'ha aplicat en diferents suports gràfics de l'edifici del Mercat, com són: rètols exteriors d'entrada, lones publicitàries en exterior, panells publicitaris en interior, cartelleres publicitàries en sostre del Mercat i senyalística de dependències.

Així mateix, a través de la nova imatge corporativa s'ha intentant millorar l'experiència de compra dels clients i clientes del Mercat, introduint una retolació específica per a donar la benvinguda i acomiadar a les persones que visiten el Mercat cada dia.

A més, i com a servei de valor afegit, també s'ha instal·lat un panell d'anuncis en l'entrada de l'edifici, de lliure ús per totes aquelles persones o col·lectius que desitgen difondre qualsevol informació del seu interés de forma destacada.

  

 

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball