M'AGRADA EL MEU MERCAT

Imatge de l'actuació

En curs

Mercasa coordina a Espanya la campanya internacional de suport als Mercats Municipals en què la Regidoria de Comerç i Consum d'Elda i AFIC s'han adherit per a fomentar els mercats municipals de la ciutat.

Mercasa coordina a Espanya la campanya internacional de suport als Mercats Municipals en què la Regidoria de Comerç i Consum d'Elda i AFIC s'han adherit per a fomentar els mercats municipals de la ciutat, Mercat Central i Mercat de San Francisco de Sals.

Amb l'eslògan "Love your local Market", esta campanya es concreta en una acció coordinada en més de 30 països d'Europa, Amèrica i Àsia, amb la participació de més de 3.000 mercats, que al llarg del mes de maig de cada any realitzen activitats de promoció dels Mercats Municipals, per a posar en valor la seua funció vertebradora del comerç d'alimentació en les ciutats.

Davall la idea que els mercats fan bategar el cor de les persones, l'eslògan triat en 2018 per la Unió Mundial de Mercats Majoristes i Detallistes a nivell internacional, Markets: Close to Your Heart, també fa referència a la proximitat dels mercats amb la societat: en el teu barri, prop del teu carrer, a una parada d'autobús... Markets llaure close to you! D'esta manera, la campanya 2018 de M'agrada el meu mercat pretén emfatitzar les relacions entre els comerciants i els clients, així com el coneixement més profund dels productes a la venda, fonamentalment frescos.

Seguix a M'agrada el meu Mercat en les xarxes socials.

 

Per a més informació punxe ACÍ.

------------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball