Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
TALLER DE TAST DE VINS EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA

13-12-2019 al 13-12-2019

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la *AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) i coordinat amb les Associacions de Comerciants del Mercat Central d'Elda i el Mercat de San Francisco de Sales, ha programat dos tallers Nadalencs en els Mercats d'Elda, a través dels que es posarà en valor la cultura gastronòmica vinculada als aliments saludables que s'ofereixen des de les Places de Proveïments.

TAST DE VINS
EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA

A través d'aquesta activitat, que se celebrarà en el Mercat Central d'Elda divendres que ve 13 de desembre en horari de 18 a 19,30 h, i amb la col·laboració de la D.O. Vins d'Alacant, els assistents podran gaudir, degustar i conéixer els principals vins de la província d'Alacant.

L'activitat, que requereix inscripció prèvia.

Inscripcions

comercio@elda.es
*Tlf. 966 98 92 32
Places limitades

#Elda  #Mercado  #Vino 

Més informació

EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

09-12-2019 al 31-12-2019

El Mercat Central d'Elda, ha preparat tot perquè aquesta siga un Súper Nadal en tu taula: Promocions, sortejos, animació i els millors productes frescos.
EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

D'aquesta manera, la Regidoria de Comerç, al costat de l'Associació de Comerciants del Mercat Central Elda, han *promado una potent actuació promocional per a la Plaça de Proveïments, un SÚPER NADAL en la que els comerciants sortejaran 3.300 euros en vals de compra entre tots els clients que realitzen les seues compres en els llocs de venda adherits a la promoció. Concretament seran 2 vals de compra de 30 euros per posat participant. El sorteig es realitzarà el divendres 20 de desembre a les 17,00 h.

A més, unit a aquesta promoció i amb l'objectiu de fer més lúdica i *atracitiva la compra durant la campanya de Nadal, els dies 14, 21 i 22 desembre, el Mercat Central comptarà amb un *PHOTOCALL NADALENC, en el qual que totes les persones que acudisquen al Mercat Central durant aquestes dates podran emportar-se a casa una foto personalitzada.

HORARIS ESPECIALS NADAL

Així mateix, i a fi de prestar el millor servei a consumidors locals i visitants i facilitar l'activitat comercial de la ciutat, el Mercat Central d'Elda disposarà d'horaris excepcionals durant el pròxim període festiu, romanent obert al públic en horari matinal el diumenge 22 de desembre.

Per part seua, els Mercats ambulants de Verge del Cap i San Francisco, romandran oberts els dies de *Nochebuena i Nit de cap d'any en el seu horari habitual.

#Elda  #Navidad  #Mercado Central 

Més informació

MERCACOLES 2018

12-04-2018 al 22-05-2018

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), donada la bona acceptació d'altres anys ha programat una nova edició de MERCACOLES, una activitat dirigida als xiquets de 3r de Primària dels col·legis eldenses on participaran Sagrada Família, Santa Maria del Carme, Pintor Sorolla, Miguel Hernández, Mare de Déu de la Salut, Antonio Machado i Pare Manjón. Les activitats donaran començament el 12 d'abril i duraran fins al 22 de maig.

Per mitjà de l'activitat la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda desitja els xiquets coneguen els formats comercials que oferix la seua ciutat, concretament el Mercat com a Servici Públic, en els que poden trobar els productes frescos de sempre, així com els passos previs a l'exposició i venda dels mateixos.

Finalment, els xiquets podran aprendre a preparar de forma fàcil i divertida, però al mateix temps responsable, un desdejuni saludable que potencie el consum de la fruita i l'alimentació equilibrada.

#Mercados Municipales  #Central  #San Francisco 

Més informació

POSEM LA TAULA DEL TEU NADAL EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA

01-12-2017 al 22-12-2017

Posem la taula del teu navidad en el Mercat Central d'Elda.

L'Associació de Comerciants del Mercat Central d'Elda, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, vol premiar la fidelitat de tots els seus clients i clientes amb 4.000 euros en Premis, amb el sorteig el divendres 22 de desembre a les 17,30 h.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específicas. La AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

#Elda  #Mercado  #Navidad 

Més informació

CUINA DE MERCAT JR.: ELS MÉS MENUTS CUINEN EN ELS MERCATS D'ELDA

24-05-2017 al 01-07-2017

CUINA DE MERCAT JR.: ELS MÉS MENUTS CUINEN EN ELS MERCATS D'ELDA

Els Mercats d'Elda han preparat tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.

#Elda  #Mercado Central  #Mercado San Francisco  #niños  #cocina de mercado  #taller  #ludoteca 

Més informació

Campaña prmoción comercial Mercado Central Elda "San Valentín" 2017

06-02-2017 al 03-03-2017

MERCADO CENTRAL DE ELDA
Lo natural llega al corazón

Lo que se cocina desde el corazón... Llega al corazón.

Con motivo de la campaña de "San Valentín" la Asociación de Comerciantes del Mercado Central de Elda, con el apoyo de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC, organiza una actuación promocional en la que, además de poner en valor la importancia de la alimentación fresca y saludable en la relación con la rica y variada oferta de la Plaza de Abastos, se premiará a los clientes del centro con un fin de semana romántico.

De esta manera todos los clientes de Mercado Central podrán participar en el sorte de 3 estancias para dos personas en un hotel de cuatro estrella totalmente gratis, tan solo por realizar sus compras en los puestos de venta adheridos a la procición.

El sorteo se realizará el viernes 3 de marzo a las 18,00 h. en el propio Mercado.


------

La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.


#Mercado Central  #Elda  #San Valentín  #Comercio 

Més informació

HALLOWEEN EN EL MERCADO CENTRAL DE ELDA

24-10-2016 al 31-10-2016

El próximo viernes 28 de octubre de 5,30 a 8,00 de la tarde Halloween en el Mercado Central de Elda, con cuentacuentos, personajes, caramelos y muchas sorpresas.

La Concejalía de Comercio y Mercados del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC y la Asociación de Comerciantes del Mercado Central, celebran el próximo viernes 28 de octubre en el Mercado Central de Elda Halloween, un evento pensado para que los más pequeños puedan pasar una tarde terroríficamente divertida.

De 5,30 a 8,00 de la tarde con personajes, cuentacuentos, caramelos y mucha animación para los más pequeños.

#Halloween  #Mercado  #Elda 

Més informació

CAMPAÑA DE SAN VALENTÍN EN EL MERCADO CENTRAL DE ELDA

03-02-2016 al 27-02-2016

Bajo el slogan "TE QUEREMOS NATURALMENTE" la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC, y la Asociación de Comerciantes del Mercado Central, inician una nueva promoción comercial, en esta ocasión, con motivo del DÍA DE SAN VALENTÍN.

A través de esta actuación, los comerciantes adheridos a la campaña, sortearán entre los clientes que realicen compras en sus puestos de venta, 3 estancias para dos personas en un hotel de 4 estrellas en Benidorm.

Con esta inciativa publicitria, el Centro persigue los objetivos, de incidir en la calidad de sus productos frescos y naturales, reforzando su oferta entre los consumidores del Mercado y nuevos públicos, que en esta ocasión, están invitados a descrubir las posibilidades culinarias que los artículos de la Plaza de Abastos ofrecen para preparar una excelente mesa el Día de los Enamorados.

La promoción se extenderá prácticamente durante todo el mes de febrero, siendo la fecha del sorteo de los premios el próximo viernes 26 de febrero, en el propio Mercado Central.--------------
La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

#MErcado  #Elda  #San Valentín  #Enamorados 

Més informació

ELDA. CAMPAÑA DE PROMOCIÓN COMERCIAL NAVIDAD MERCADO CENTRAL

31-12-2015 al 31-12-2015

La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de la AFIC (Agencia municipal para el Fomento de la Innovación Comercial) junto a la Asociación de Comerciantes del Mercado Central de Elda, ha desarrollado un completo programa promocional con el objetivo de incentivar las ventas en esta última fase del año.

Como todas las Navidades el Mercado Central de Elda ha preparado lo más fresco y natural y además quiere premiar la fidelidad de todos sus clientes.

Para ello, los establecimientos adheridos a la promoción sortearán 5.000 euros en vales de compra y un lote de productos navideños valorado en 300 euros. El sorteo se realizará el viernes 18 de diciembre a las 18,00 horas.

Esta año, los comerciantes del Mercado Central, colaborarán con Cruz Roja Elda con la regida de alimentos (concretamente cacao soluble, café soluble, leche, azúcar y tomate frito) que los clientes podrán depositar bajo los árboles de Navidad dispuestos en las entradadas principales al edificio. Los productos recogidos se entregarán a Cruz Roja el 28 de diciembre.

HORARIOS EXCEPCIONALES NAVIDAD

Para dar el mejor servicio a los consumidores, el Mercado Central de Elda contará con los siguientes horarios excepcionales:

- Martes 8 de diciembre (festivo): abierto (el mercadillo se celebrará en su horario habitual).

- Miércoles 23 de diciembre: abierto ininterrumpidamente hasta las 20,00 h.

- Jueves 24 de diciembre: abierto hasta las 16 h.

- Jueves 31 de diciembre: abierto hasta las 16 h.

MÁS INFORMACIÓN.

Toda la actualidad relacionada con la programación de Navidad prevista por la Concejalía de Comercio puede consultarse en EN INTERNET a través del PORTAL DEL COMERCIANTE DE ELDA (www.portaldelcomerciante.com/elda) y el WEB MUNICIPAL:(www.elda.es) en el apartado COMERCIO--------------
La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas.
La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

#Mercado  #Elda  #Navidad 

Més informació

Envía tú carta a SSMM Los Reyes Magos desde el BUZÓN REAL DEL MERCADO CENTRAL DE ELDA

01-12-2015 al 06-01-2016

Este año los niños y niñas de Elda podrán depositar sus cartas para SSMM Los Reyes Magos en el BUZÓN REAL que la Concejalía de Fiestas ha instalado en el Mercado Central de Elda.

#Elda  #Mercado  #Reyes  #Navidad 

Més informació

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball