Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
EL MERCAT DE SAN FRANCISCO APOSTA PER UN CONSUM RESPONSABLE

20-12-2019 al 31-12-2019

Aquest Nadal el Mercat de Sales regalarà calendaris als seus clients i clientes amb un desig molt especial per a 2020: la seua aposta per un consum responsable
EL MERCAT DE SAN FRANCISCO APOSTA PER UN CONSUM RESPONSABLE

D'aquesta manera el Mercat de San Francisco obsequiarà durant el període nadalenc a tots els seus clients i clientes amb 1000 calendaris personalitzats.

Aquests calendaris, que compten amb una fotografia dels comerciants que integren l'oferta comercial de la Plaça de Proveïments, tracta d'enviar un missatge positiu des del punt de vista de la sostenibilitat per a l'any 2020: "l'aposta per un consum responsable".

#Elda  #Mercado  #Navidad  #Consumo  #Responable 

Més informació

VIST LA TEUA MESA DE NADAL EN ELS MERCATS D'ELDA

13-12-2019 al 14-12-2019

Amb aquest innovador taller, els assistents podran aprendre de manera pràctica i divertida, com decorar una “perfecta” taula de Nadal, una taula on els productes frescos que podem trobar en els Mercats i establiments especialitzats d'Elda, destaquen de manera original.
VIST LA TEUA MESA DE NADAL EN ELS MERCATS D'ELDA

D'aquesta manera, una professora experta en protocol ensenyarà als participants en el taller diferents trucs de decoració, vestint per a això diferents taules de Nadal: redones, quadrades, allargades; donant també unes xicotetes orientacions de protocol i etiqueta per a les dates nadalenques.

Els tallers, aproximadament de 40 minuts de duració, se celebraran en el *sigueinte horari:

Mercat de San Francisco de Sales
*Viernes 13 de desembre: 2 tallers, a les 11 i a les 12 h

Mercat Central d'Elda
Dissabte 14 de desembre: 2 tallers, a les 11 i a les 13 h

La inscripció als tallers es podrà realitzar a través del telèfon de la Regidoria de Comerç 966 98 92 32, en l'email comercio@elda.es i en el Mercat Central i el Mercat de San Francisco el mateix dia de l'activitat.

#Elda  #mesa  #Navidad 

Més informació

AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN "PRIME"

09-12-2019 al 31-12-2019

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de la AFIC i de forma coordinada les Associacions de Comerciants de la localitat, ha programat diverses activitats de promoció i animació comercial amb l'objectiu de posar en valor l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local i els mercats municipals durant el període nadalenc.
AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN

ELDA PRIME SHOPPING

Aquest Nadal el comerç local vol fer sentir especials als consumidors que acudisquen a la ciutat d'Elda a realitzar les seues compres. Clients preferents entorn als quals, especialment per Nadal, gira tota l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local, per a obtindre la millor experiència de compra.

Amb aquest objectiu s'activa una campanya molt especial per al foment del comerç local per Nadal, a través d'un eslògan innovador: "ELDA PRIME SHOPPING".

Un missatge que posa als clients del comerç d'Elda en l'escaló més important del procés de compra, perquè en l'"en el comerç d'Elda tots els clients són prime" i tots els clients aporten un valor afegit amb les seues compres a la ciutat, fomentant els valors de sostenibilitat que aporta el comerç urbà a la ciutat; avantatges de compra basades en la confiança que suposa comprar a Elda, sense cotxe, sense esperes, amb tracte personal, sempre a temps, amb més accessibilitat, de forma més saludable i sense estrés.

Una acció publicitària global que es complementarà amb les accions promocionals i d'animació comercial que des dels mercats municipals de la ciutat s'han programat per a aquestes dates.

#Elda  #Shopping  #Prime  #Navidad 

Més informació

EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

09-12-2019 al 31-12-2019

El Mercat Central d'Elda, ha preparat tot perquè aquesta siga un Súper Nadal en tu taula: Promocions, sortejos, animació i els millors productes frescos.
EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

D'aquesta manera, la Regidoria de Comerç, al costat de l'Associació de Comerciants del Mercat Central Elda, han *promado una potent actuació promocional per a la Plaça de Proveïments, un SÚPER NADAL en la que els comerciants sortejaran 3.300 euros en vals de compra entre tots els clients que realitzen les seues compres en els llocs de venda adherits a la promoció. Concretament seran 2 vals de compra de 30 euros per posat participant. El sorteig es realitzarà el divendres 20 de desembre a les 17,00 h.

A més, unit a aquesta promoció i amb l'objectiu de fer més lúdica i *atracitiva la compra durant la campanya de Nadal, els dies 14, 21 i 22 desembre, el Mercat Central comptarà amb un *PHOTOCALL NADALENC, en el qual que totes les persones que acudisquen al Mercat Central durant aquestes dates podran emportar-se a casa una foto personalitzada.

HORARIS ESPECIALS NADAL

Així mateix, i a fi de prestar el millor servei a consumidors locals i visitants i facilitar l'activitat comercial de la ciutat, el Mercat Central d'Elda disposarà d'horaris excepcionals durant el pròxim període festiu, romanent obert al públic en horari matinal el diumenge 22 de desembre.

Per part seua, els Mercats ambulants de Verge del Cap i San Francisco, romandran oberts els dies de *Nochebuena i Nit de cap d'any en el seu horari habitual.

#Elda  #Navidad  #Mercado Central 

Més informació

FES-TE UN REGAL AQUEST NADAL COMPRANT EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO

08-12-2019 al 31-12-2019

Sortejos, animació i moltes sorpreses. El Mercat de San Francisco de Sales ha preparat tot perquè aquest Nadal siguen un regal.
FES-TE UN REGAL AQUEST NADAL COMPRANT EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO

Els comerciants del Mercat de San Francisco de Sales han apostat per una tradicional campanya promocional, a través de la que sortejaran entre tots els seus clients 4 espectaculars lots de Nadal, sorteig que es realitzarà el divendres 20 de desembre, i 19 bateries de cuina i 19 vaixelles, sorteig que es realitzarà el 27 de desembre.

Una acció promocional en la qual tampoc faltarà l'animació Nadalenca, de manera que, pensant especialment en els més xicotets, el 3 i 4 de gener, el Patge Real estarà en el Mercat de San Francisco d'11 a 13 hores. A més, tots els clients que visiten la Plaça de Proveïments durant el 4 de gener podran gaudir d'una gran xocolatada nadalenca des de les 8 del matí.

Com a missatge de valor afegit, a més enguany, els comerciants de Mercat de San Francisco, volen enviar als seus clients un missatge molt important, més enllà del període nadalenc, i per a això regalaran 1.000 calendaris personalitzats amb un *mesaje molt especial per a 2020:"Apostem per un consum responsable".

Unit a la seua campanya promocional el Mercat de San Francisco de Sales, per a fer més càlides les compres de Nadal, comptaran amb una decoració Nadalenca especial: amb garlandes, motius nadalencs i un gran arbre de Nadal il·luminat amb llums led que donarà la benvinguda a tots els clients que visiten la Plaça de *Abastosdurante el període nadalenc.

#Elda  #Navidad  #Mercado de San Francisco 

Més informació

EN NADAL, LA MÚSICA ARRIBA AL COMERÇ D'ELDA

15-12-2017 al 23-12-2017

Este nadal, un duo de saxo i violí ambientarà amb música nadalenca diferents racons d'Elda per a acompanyar el passeig per la ciutat i les compres en el comerç de proximitat.
EN NADAL, LA MÚSICA ARRIBA AL COMERÇ D'ELDA

A fi d'amenitzar i fer més atractives les compres a Elda durant el període Nadalenc, la Regidoria de Comerç ha programat una sèrie d'actuacions de música Nadalenca en directe en diferents zones comercials de la ciutat.DATES, HORARIS I EMPLAÇAMENT DE LES ACTUACIONS:

Divendres 15 de desembre, en Mercat de San Francisco, d'11 a 12,30 h.
Dissabte 16 de desembre, en Mercat Central d'Elda de 11 a 12,30 h.
Divendres 22 de desembre, en Av. Alfonso XIII, d'11 a 12,30 h.
Dissabte 23 de desembre, en eixamplament c/ Joan Carles I (front Pl. Mayor) , de 11,00 a 13,30 h.
Dissabte 23 de desembre, en carrer Antonino Vera, de 18,30 a 20 h.
------------------
La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

#Elda  #música  #navidad 

Més informació

POSEM LA TAULA DEL TEU NADAL EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA

01-12-2017 al 22-12-2017

Posem la taula del teu navidad en el Mercat Central d'Elda.

L'Associació de Comerciants del Mercat Central d'Elda, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, vol premiar la fidelitat de tots els seus clients i clientes amb 4.000 euros en Premis, amb el sorteig el divendres 22 de desembre a les 17,30 h.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específicas. La AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

#Elda  #Mercado  #Navidad 

Més informació

EN EL MERCAT DE SANT FRANCESC D'ELDA, QUE COMENCE LA FESTA

01-12-2017 al 21-12-2017

Que comence la fiesta en el Mercat de San Francisco de Sals.

Davall este eslògan l'Associació de Comerciants del Mercat de San Francisco d'Elda, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, quiere poner en valor, durant esta campaña de Nadal, la selecció, qualitat i preu de tots els productes que s'oferixen en els llocs de venda de la Plaça d'Abastiments, ajudant en estes dates tan señaladas a tots els seus clients i clientes amb 20 lots nadalencs el sorteig tindrà lloc el 21 de desembre a les 13.30h.

---------------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específicas. La AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

#Elda  #Mercado  #Navidad 

Més informació

EN NADAL TOT TORNA

01-12-2017 al 06-01-2018

La Regidoria de Comerç ha programat una nova campanya de promoción comercial, per a recolzar l'activitat del Comerç durant la Campanya de Nadal. Una campanya que podrà veure's en els aparadors dels comerços eldenses i en els diferents mitjans de comunicació local, a través de què es desitja posar en valor la ciutat d'Elda, els seus carrers comercials, el passeig en família, les compres nadalenques i l'experiència emocional que suposa disfrutar de moments entranyables junt amb el nostre comerç local durant estes dates.

---------------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específicas. La AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

#Elda  #Navidad  #Comercio 

Més informació

ELDA. CAMPAÑA DE PROMOCIÓN COMERCIAL NAVIDAD MERCADO CENTRAL

31-12-2015 al 31-12-2015

La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de la AFIC (Agencia municipal para el Fomento de la Innovación Comercial) junto a la Asociación de Comerciantes del Mercado Central de Elda, ha desarrollado un completo programa promocional con el objetivo de incentivar las ventas en esta última fase del año.

Como todas las Navidades el Mercado Central de Elda ha preparado lo más fresco y natural y además quiere premiar la fidelidad de todos sus clientes.

Para ello, los establecimientos adheridos a la promoción sortearán 5.000 euros en vales de compra y un lote de productos navideños valorado en 300 euros. El sorteo se realizará el viernes 18 de diciembre a las 18,00 horas.

Esta año, los comerciantes del Mercado Central, colaborarán con Cruz Roja Elda con la regida de alimentos (concretamente cacao soluble, café soluble, leche, azúcar y tomate frito) que los clientes podrán depositar bajo los árboles de Navidad dispuestos en las entradadas principales al edificio. Los productos recogidos se entregarán a Cruz Roja el 28 de diciembre.

HORARIOS EXCEPCIONALES NAVIDAD

Para dar el mejor servicio a los consumidores, el Mercado Central de Elda contará con los siguientes horarios excepcionales:

- Martes 8 de diciembre (festivo): abierto (el mercadillo se celebrará en su horario habitual).

- Miércoles 23 de diciembre: abierto ininterrumpidamente hasta las 20,00 h.

- Jueves 24 de diciembre: abierto hasta las 16 h.

- Jueves 31 de diciembre: abierto hasta las 16 h.

MÁS INFORMACIÓN.

Toda la actualidad relacionada con la programación de Navidad prevista por la Concejalía de Comercio puede consultarse en EN INTERNET a través del PORTAL DEL COMERCIANTE DE ELDA (www.portaldelcomerciante.com/elda) y el WEB MUNICIPAL:(www.elda.es) en el apartado COMERCIO--------------
La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas.
La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

#Mercado  #Elda  #Navidad 

Més informació

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball