Actualitat Notícies

AJUDES PROGRAMA INNOCAMARAS 2019

La Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Alacant posa a la disposició de les empreses de la província la convocatòria pública d'ajudes per al desenvolupament de plans d'implantació de solucions innovadores en el marc del Programa InnoCámaras, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (*FEDER) de la Unió Europea.
AJUDES PROGRAMA INNOCAMARAS 2019

El programa Innocamaras permet a les pimes i autònoms conéixer els avantatges que suposa la innovació i incorporar-les a la seua organització per mitjà de dues fases:

Assessorament Individualitzat (Fase I)

En una primera fase, un tutor especialitzat ajuda a l'empresa a conéixer el seu nivell de competitivitat en el seu entorn econòmic i de mercat, identificant les possibles accions de millora a través del desenvolupament de solucions innovadores en el camp del medi ambient i desenvolupament sostenible. Aquesta fase no suposa cap cost per a l'empresa.

Pla de suport a la innovació (Fase II)

Després d'aquesta anàlisi, l'empresa beneficiària podrà desenvolupar, en col·laboració amb empreses especialitzades, el pla de suport a la innovació sostenible recomanada pel tutor. L'empresa pre finança la despesa íntegrament de fins a 7.000 € (rebria fins a 3.500 €). Addicionalment es realitzarà un seguiment del pla per part del tutor cameral.

Termini presentació de sol·licituds: 

El termini per a la presentació de sol·licituds s'obri una vegada transcorreguts 10 dies hàbils des de l'endemà a la publicació de la convocatòria i finalitza el dia 12 de juliol de 2019 a les 14.00 h (o fins a esgotar pressupost). (DOGV núm. 8523 de 05/04/2019).


Data d'inici: 24/04/2019
Data de fi: 12/07/2019 a les 14.00 h

On dirigir-se?

Presencial

Tota la documentació presencial s'haurà d'aportar preferiblement en el registre de la Cambra de Comerç d'Alacant en horari de 9.00 a 14.00 h (excepte horaris especials).

Per a la tramitació telemàtica pot accedir a la Seu Electrònica de Cambra Alacant. 
https://sede.camara.es/sede/alicante

Les sol·licituds es consideraran presentades en lafecha i hora d'entrada en el registre corresponent, segons la via de presentació utilitzada.

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA, SERVEIS I NAVEGACIÓ D'ALACANT
C/ RUPERTO CHAPI, 3 - Enfront del Teatre Principal
03001 Alacant/Alacant 
Tel: 965201133

Per a accedir al procediment de sol·licitud telemàtica prema ACÍ

Descàrrega de documents per a la sol·licitud i més informació, prema ACÍ

 

- Servei d'Innovació
Tlf.: 965 14 86 34
Correu: innocamaras@camaralicante.com
Web: www.camaralicante.com

- Excm. Ajuntament d'Elda
Regidoria de Comerç/ AFIC
C/ Juan Carles I, 41 (Mercat Central, 2a Plta.)
Tlfono. 966989232
comercio@elda.es

-------------- 

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball