Actualitat Notícies

CUINA DE MERCAT JÚNIOR

Els Mercats d'Elda ensenyen als més xicotets a cuinar amb aliments saludables en una nova edició de "Cocina de Mercat Jr". Amb l'organització de tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.
CUINA DE MERCAT JÚNIOR

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Agència municipal per al Foment de la Innovació comercial (AFIC) , amb la col·laboració de les Associacions de Comerciants del Mercat Central i del Mercat de San Francisco. Se ha programat una nova edició de "Cocina de Mercat Junior" una activitat gratuïta dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys, que es desenrotlla amb els objectius de posar en valor la rica oferta en alimentació fresca que oferixen els Mercats d'Elda, ensenyant als més xicotets a elaborar receptes completes, divertides i saludables amb productes naturals disponibles en el comerç de proximitat.

Al finalitzar cada taller les xiquetes i xiquets participants, a més de poder portar a casa els plats cuinats durant l'activitat, rebran un quadern amb les fitxes de les receptes elaborades i un davantal personalitzat amb la imatge de l'activitat que podran emportar-se a casa com a record.

DATES DE CELEBRACIÓ:

  • Mercat de San Francisco, Dissabtes 10, 17 i 24 de març, amb la celebració de dos tallers per jornada, en horari de 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.
  • Mercat Central, Dissabte 29 de març i Dissabtes 7 i 14 d'abril, amb la celebració de dos tallers per jornada, en horari 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores.

INSCRIPCIONS:

Els interessats a participar, podran inscriure's GRATUÏTAMENT en talleresdecocina@covisal.com o cridant al 966 315 106.

(*) Per al bon exercici de l'activitat, el nombre de places per taller estarà limitat, amb la qual cosa la inscripció prèvia serà imprescindible.

--------------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

© 2020 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball