Actualitat Notícies

PRESENTACIÓ PÚBLICA ESTUDI TÈCNIC COMERCIAL EIX ALFONS XIII D'ELDA

Dimarts 19 de febrer de 20,00 a 21,30 h., en el Centre Cívic i Juvenil d'Elda (Plaça de la Ficia)

L'Avinguda Alfons XIII és un important eix comercial del municipi d'Elda, contemplat en el Pla d'Acció Comercial (PAC) Elda, com una de les principals vies de la ciutat.

La millora de la qualitat en la gestió i urbanització dels espais urbans comercials i la seua dinamització, es presenta, en aquest sentit, com a eina fonamental per a l'adequació de l'oferta comercial local a les necessitats de els/as consumidors/as, i a les exigències del mercat.

En aquest sentit,  per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la participació activa de les Associacions de Comerciants de la ciutat i especialment de l'Associació de Comerciants Elda Sud (ACES), juntament amb els titulars dels establiments comercials de la zona, consumidors i residents, s'ha realitzat un Estudi Tècnic Comercial, en el qual es determinen el conjunt d'actuacions a desenvolupar per a aconseguir dinamitzar l'activitat econòmica de l'eix Alfons XIII i el seu entorn.

Tot això, amb els objectius específics de convertir l'Avinguda Alfons XIII i la seua àrea urbana en un espai comercial confortable, lúdic i de trobada, consolidant la zona com a principal eix comercial de la zona Sud del nucli urbà.

A aquest efecte, dimarts que ve 19 de febrer, en horari de 20,00 a 21,30 h.,  en la Sala d'actes del Centre Cívic i Juvenil, situat en la Plaça de la Ficia (Av. de Chapí, 36), es realitzarà la  presentació pública de l'Estudi Tècnic Comercial de l'eix Alfons XIII, per part de l'equip tècnic redactor d'aquest; exposant-se l'anàlisi realitzada sobre la situació real del comerç i els serveis en relació amb l'espai públic, així com les diferents alternatives per a l'impuls de l'Àrea Comercial.

En el transcurs de el acte, dirigit a comerciants, associacions de comerciants, entitats cíviques i veïnals, col·lectius festers, residents i consumidors, els assistents podran conéixer les conclusions i propostes que es recullen en aquest Estudi i consultar i/o ampliar qualsevol aspecte relacionat amb aquest. 
 

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball