Actualidad Noticias

ELS MERCATS D'ELDA ENSENYEN Als MÉS XICOTETS A CUINAR AMB ALIMENTS SALUDABLES

Els Mercats d'Elda organitzen un cicle de tallers de cuina sana per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.
ELS MERCATS D'ELDA ENSENYEN Als MÉS XICOTETS A CUINAR AMB ALIMENTS SALUDABLES

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'Agència municipal per al Foment de la Innovació comercial (*AFIC), amb la col·laboració de les Associacions de Comerciants del Mercat Central i del Mercat de San Francisco,  posa en marxa la  "Cuina de Mercat Júnior” i “Cuina a 4 Mans”; una activitat gratuïta dirigida a xiquets i xiquetes de 7 i 12 anys, que es desenvolupa amb els objectius de posar en valor la rica oferta en alimentació fresca que ofereixen els Mercats d'Elda, ensenyant als més xicotets a elaborar receptes completes, divertides i saludables amb productes naturals disponibles en el comerç de proximitat.

L'activitat Cuina de Mercat *Jr., es complementa amb la modalitat de  tallers de Cuina “A 4 Mans”, en els quals els més xicotets podran cuinar acompanyats d'un adult.

Així mateix, es donarà cabuda a la participació de xics i xiques d'edats compreses entre els 12 i els 14 anys,  amb un taller de cuina molt especial, que es desenvoluparà el dissabte 21 de desembre en el Mercat de San Francisco. 

Per mitjà de l'activitat la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum Responsable de l'Ajuntament d'Elda desitja acostar els mercats d'Elda a tots els públics, mostrant els avantatges i qualitats de realitzar una compra completa, natural i econòmica, a través de cursos de cuina gratuïts en els quals, en cada jornada, els més xicotets podran  elaborar menús saludables amb productes adquirits en els mercats municipals d'Elda.

En finalitzar cada taller les xiquetes i xiquets participants, a més de poder portar a casa els plats cuinats durant l'activitat, rebran un quadern amb les fitxes de les receptes elaborades i un  davantal personalitzat amb la imatge de l'activitat que podran portar-se a casa com a record.

L'activitat comptarà amb 16 tallers, que es desenvoluparan durant l'últim trimestre de l'any, amb un total de 160 places

DATES DE CELEBRACIÓ:

Cuina de Mercat Jr.

Mercat Central d'Elda

- Divendres 11 d'octubre, en horari de 17,30 a 18,30 i 19,00 a 20 hores
- Divendres 22 de novembre, en horari de 17,30 a 18,30 i 19,00 a 20 hores

Mercat de San Francisco

- Dissabte 7 de desembre, en horari 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores
- Dissabte 21 de desembre, en horari 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores

Cuina “a 4 mans”

Mercat Central d'Elda

- Divendres 15 de novembre, en horari de 17,30 a 18,30 i 19,00 a 20 hores
- Divendres 27 de desembre, en horari de 17,30 a 18,30 i 19,00 a 20 hores

Mercat de San Francisco

- Dissabte 2 de novembre, en horari 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores
- Dissabte 29 de novembre, en horari 10,30 a 11,30 i de 12,00 a 13,00 hores

INSCRIPCIONS:

- Els interessats a participar, podran inscriure's GRATUÏTAMENT i fàcilment escanejant el codi *QR que apareixerà en la publicitat de l'esdeveniment o a través dels enllaços al servei de reserva disponibles en el web municipal, Portal del Comerciant d'Elda i RRSS de l'Aj. d'Elda.

Enllaces inscripció On LIne:

- Cuina de Mercat Jr. ---> POT REALITZAR LA SEUA INSCRIPCIÓ PUNXANT ACÍ 
- Cuina A 4 Mans ---> POT REALITZAR LA SEUA INSCRIPCIÓ PUNXANT ACÍ 

(*) Per al bon desenvolupament de l'activitat, el nombre de places per taller estarà limitat, amb el que la inscripció prèvia serà imprescindible.

Tota la informació relacionada amb Cuina de Mercat i Cuina de Mercat *Jr. es pot consultar en també EN INTERNET a través del PORTAL DEL COMERCIANT D'ELDA (elda.portaldelcomerciante.com) i el WEB MUNICIPAL:(www.elda.es) en l'apartat COMERÇ

 

--------------
La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball