Actualitat Notícies

ESTUDI TÈCNIC COMERCIAL EIX ALFONS XIII D'ELDA

Consulta del Resum Executiu de l'Estudi Tècnic Comercial de l'eix Alfons XIII d'Elda
ESTUDI TÈCNIC COMERCIAL EIX ALFONS XIII D'ELDA

L'Avinguda Alfons XIII és un important eix comercial del municipi d'Elda, contemplat en el  Pla d'Acció Comercial (*PAC) Elda, com una de les principals vies de la ciutat.

La millora de la qualitat en la gestió i urbanització dels espais urbans comercials i la seua dinamització, es presenta, en aquest sentit, com a eina fonamental per a l'adequació de l'oferta comercial local a les necessitats de els/as consumidors/as, i a les exigències del mercat.

En aquest sentit, per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la participació activa de les Associacions de Comerciants de la ciutat i especialment de l'Associació de Comerciants Elda Sud (*ACES), juntament amb els titulars dels establiments comercials de la zona, consumidors i residents, s'ha realitzat un Estudi Tècnic Comercial,  en el qual es determinen el conjunt d'actuacions a desenvolupar per a aconseguir dinamitzar l'activitat econòmica de l'eix Alfons XIII i el seu entorn.

Tot això, amb els objectius específics de convertir l'Avinguda Alfons XIII i la seua àrea urbana en un espai comercial confortable, lúdic i de trobada, consolidant la zona com a principal eix comercial de la zona Sud del nucli urbà.

A aquest efecte, dimarts passat 19 de febrer, en el Centre Cívic i Juvenil, es va realitzar la presentació pública de l'Estudi Tècnic Comercial de l'Eix Alfons XIII, per part de l'equip tècnic redactor d'aquest; exposant-se l'anàlisi realitzada sobre la situació real del comerç i els serveis en relació amb l'espai públic, així com les diferents alternatives per a l'impuls de l'Àrea Comercial.

A l'acte van assistir comerciants, associacions de comerciants, entitats cíviques i veïnals, col·lectius festers, residents i consumidors, que van poder conéixer de primera mà les conclusions i diferents alternatives que el projecte ofereix per a la dinamització comercial de la via.

Consulta al Resum Executiu de l'Estudi Tècnic Comercial de l'eix Alfons XIII d'Elda punxant ACÍ

Més informació

Àrea de Comerç, Consum i Mercats / *AFIC* /OMIC*
Excm. Ajuntament d'Elda
comercio@elda.es I elda.portaldelcomerciante.com I elda.es/comercio-y-mercados/
C/ Juan Carles I, 41 (Mercat Central, 2a *Plta.) 03600 - Elda (Alacant)
Tel. 965380402 - Ext. 1211

* *AFIC Acreditada per la Generalitat VALENCIANA
* OMIC Acreditada per la Generalitat VALENCIANA

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

 

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball