Actualitat Notícies

CONVOCATORIA DIAGNÒSTIC D'INNOVACIÓ COMERCIAL 2018

La Cambra de Comerç d'Alacant oferix als establiments comercials la possibilitat d'obtindre una completa anàlisi de distints aspectes del teu comerç, a fi d'identificar punts forts i dèbils en set àrees clau del negoci. El diagnòstic és totalment gratuït a l'estar subvencionats al 100% pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat a través del Pla Integral de Suport al Comerç Detallista, i per fons europeus FEDER.

Què és el Diagnòstic d'Innovació Comercial?

El diagnostique d'innovació comercial desenvolupa una anàlisi sistematitzada de diferents aspectes del teu establiment comercial, amb la finalitat d'identificar punts forts i febles en set àrees clau del negoci. Sobre la base d'aquesta anàlisi, et proporcionem una sèrie de recomanacions personalitzades per a la renovació i l'optimització de la gestió del que millor coneixes: el teu establiment comercial.

A quins tipus de negoci es dirigeix el Diagnòstic d'Innovació Comercial?

A pimes o empreses autònomes de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç d'Alacant (excloent els municipis d'Oriola i Alcoi) que pertanguen a algun dels epígrafs d'activitat del CNAE-2009, Grup 47, o que estiguen donades d'alta en l'IAE en els epígrafs 64, 65 o 66. Queden excloses les farmàcies.

Com es finança el Diagnòstic d'Innovació Comercial?

És totalment gratuït en estar subvencionats al 100% pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista, i per fons europeus FEDER gestionats per les Cambres de Comerç espanyoles.

CONTACTE
Plaça Ruperto Chapí 3
03001 Alacant
965201133
965201457
info@camaralicante.com

Més informació

Web Cambra Alacant

Veure Convocatòria pública dogv

Detall del Procediment

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

© 2015 - Ayuntamiento de Elda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball